Onsdag 11 :e april 2018

Vi gick en lång tur på morgonen i ett blåsigt väder. Men det är sol och nästan tio plusgrader.

Torrt ute i markerna och hundarna lyfte nosarna mot vinden. Säkert massor av dofter som virvlade runt.

Mina krokusar har slagit ut ordentligt och visst är det fint?

Mitt i veckan och jag ska hem till pappa en stund senare. Hoppas att han fått sina nya tänder nu.

Annars händer det inte så mycket här idag. Vi har suttit en stund på bänken och tittat på när hundarna leker. Turbo har rejsat några varv och Unkas har försökt hänga med. Men han gav upp efter ett tag. Kuma smyger omkring och bara är.

Jag funderar lite på vad jag ska sy av Mr J :s avlagda skjortor. Tror att jag vet ungefär. De ska omvandlas till luftiga tunikor som blir sköna att ha i sommar. Mycket personliga och jag gillar sådant. Fantasin ska få flöda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.