Besiktning

Vi steg upp tidigt idag, eftersom jag skulle till vårdcentralen och min årliga besiktning. Vår bys vårdcentral är vald till årets bästa i skåne. Känns tryggt att jag får gå där. Vi valde husläkare och det är också skönt att få träffa samma var gång man ska dit. För övrigt så klarade jag mig även denna gång. Så jag fick inte körförbud.

Det var inte populärt att vi åkte iväg på morgonen, så därför kompenserade vi hundarna med en långrunda senare på dagen. Det blåste ute igår och idag är det ännu värre. Man blir helt slut av att gå ute i kraftig motvind. Därför är det skönt att kunna vara inomhus nu. Man kan höra hur vinden morrar ute och brevlådorna spelar sin klapplåt.

Vi har ju blivit med parabol och har väldigt huvudbry med vad vi ska titta på om kvällarna. Är ju inte vana med att ha 56 kanaler att välja på. De frågade om vi ville ha 300 st, men det kändes alltför mycket. Från att ha haft 14 så räcker det bra med de vi har nu. Livet är mer än bara tv för oss.

 

 

 

Köpte nya tulpaner igår och jag hittade precis den färg som jag älskar.

3 reaktioner till “Besiktning

  1. Härligt att du gick igenom besiktningen 🙂
    Nog är livet mer än TV alltid, den får nog ta alltför stor plats i mångas liv.

  2. Vi gamlingar är nöjda med den vanliga standarden 1, 2 och 4, hahahaha.Om man skall ha tillräckligt med tid för katterna så räcker det så….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.