Shopping, shopping, shopping

Idag var det dags för en tur till Trelleborg och inköp. Vi behövde fylla på i kylen och frysen. Men först lite shopping i Valen gallerian.

Trots mörka moln på himlen, sken solen hela tiden.

Maten handlar vi alltid på Lidel och idag hade vi tur. Mr J stod och tittade på blomjord, men jag tyckte att vi hade handlat tillräckligt, så det fick bli nästa gång. Killen i kassan talade om för oss att vi kunde ta en säck jord från pallen vid utgången. Mr J frågade hur mycket man måste handla för, innan man fick två säckar. Killen tyckte att vi kunde ta två. En dam i kassan bredvid oss gav oss den säck hon fick. Så vi körde hem med tre säckar jord. Precis så mycket vi behöver.

Ibland har man tur. När vi kommit hem öppnade himlen sig och det kom en rejäl regnskur. Nu ska vi ta det lugnt resten av dagen och hundarna sover efter att ha vaktat huset.

2 reaktioner till “Shopping, shopping, shopping

  1. Lidl – ja, det är en favoritaffär för oss. Vi har satt i system att på Lidl handla allt det som är gott och nyttigt (grönsaker, nybakat bröd, pålägg, svenskt kött m.m.) och resten handlar vi på Willys (mjöl, socker, müsli, mjölk, yoghurt, kattmat och liknande stapelvaror). Frukt växlar allteftersom mellan dessa två. Plånboksmässigt brukar det bli 50/50.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.