Mellandag

Lite svalare idag och det gjorde absolut ingenting. Kändes mer som en vanlig sommardag i Sverige. Igår kväll blixtrade det och åskan dånade ett kort tag. Tre riktiga regnskurar kom och växtligheten fick sig en ordentlig vattning.

Idag har vi äntligen fått hem Mackan , som nu står på sin plats utanför huset. Det känns mycket bra. Nu ska han bara besiktas och sedan är det bara att köra ut i Sverige. Det ser vi fram mot. Komma ut och bara vara.

Men i morgon blir det trädgården för både oss och hundarna. Mr J Kastade boll med Turbo idag så hon var helt slut efteråt. Men så nöjd. Det gäller att hålla igång henne då hon har mycket energi. Men Kuma är duktig på att aktivera damen, han kör lite hundlek med henne varje dag.

Tydligen blir det en favorit i repris för oss i skåne, när det gäller vädret. Kan även meddela att de kläder jag beställde blev väldigt bra. Jag är helnöjd. Med ett måttband kan man se till att det kommer hem rätt storlek. Perfekt för mig som inte gillar att springa runt i affärer.

Var bort till pappa idag och rensade hans hörapparat. Den ville inte fungera efteråt, men en dunk i bordet så gick den igång med besked. Sedan kunde vi prata en stund . Lite fin tid innan jag gick hem till hundarna. Perfekt dag med andra ord, åtminstone för mig.

1 svar på ”Mellandag

  1. Låter som en alldeles lagom dag! Här håller värmen i sig, nu blåser det lite så det är ganska behagligt ändå. Tur det för sån värme är man inte van vid nu 🙂

Lämna ett svar