Söndagsfunderingar

En ostlig vind svalkar oss idag och det är skönt när det är +22 i skuggan. Inte ens Turbo orkar springa rundor i trädgården. Jag har tittat till alla mina växter och gett dem vatten. De var lika törstiga som hundarna efter långrundan i morse.

Om vädret blir sämre eller bara molnigt ska jag tvätta fönstren. Jag tar dem inifrån och Mr J tvättar utsidan. Teamwork.

Idag är det riktigt tyst i byn och det enda jag hör är fåglarna som kvittrar. Lugnt och skönt med andra ord.

Jag har så smått börjat gallra i mina garderober. Finns en hel del kläder jag inte använder längre och det beror på att de antingen krympt i garderoben eller är urtvättade. Felköp gör jag inte nuförtiden då jag så sällan köper nytt. Först efter noga övervägande gör jag mina inköp.

Som väntat vann kvinnan med vansinnesblicken finalen i Eurovision. Israel vann alltså och vad jag vet ligger inte det landet i Europa. Men det finns säkert en anledning varför det landet är med. Jag undvek att se inslaget då kvinnan gav mig mardrömmar då jag såg delfinalen. Det jag undrar lite över är om Israel verkligen kan hålla i tävlingen nästa år? Det är ju rätt oroligt där nere just nu. Blir det krig eller inte? Återstår att se.

Nu ska jag ut och njuta av det fina vädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.