Nervöst

Tycker att det är mer nervpirrande att besikta bilar än att gå till tandläkaren. Resultatet kan bli så dyrt, men idag är vi glada. Vår älskade Mackan gick genom alla kontroller utan anmärkning. Så nu kan vi tryggt köra ut på vägarna igen, mot nya spännande mål. Kanske till en plats vid något vattendrag eller havet?

För ovanlighetens skull mulnar det till ute och kanske blir det lite regn ikväll. Nog för att det behövs lite vatten på grödor och växter, bara det inte blir resten av sommaren.

Unkas har spanat vid staketet hela förmiddagen och när Mr J kom med Mackan blev han så glad. De andra två blev också glada och nu tycker de att ordningen är återställd.

I dessa dagar är vi glada över att vi för många år sedan investerade i en sodastreemer. Nu är vi inne på vår tredje och den är flitigt använd. Mr J blev trött på att släpa hem vattenflaskor för både H och jag tycker om bubblor. Nu har H flyttat för en del år sedan, men vi tycker att det är gott med bubbelvatten. Nyttigt också och den bästa törstsläckaren när det är varmt.

Jag tycker att dagarna rusar iväg på sommaren. Visst gör vi en del och hundarna tar en del tid, men det gör de på vintern också. Det kanske är för att man går och längtar efter sommaren hela året. Åtminstone gör jag det. Livet blir lättare när det är plusgrader och ljust ute. För mig har det blivit tuffare och tuffare att genomleva den mörka årstiden. Inte bara för halkan utan även just mörkret får mitt humör att dala.

Därför mår jag så mycket bättre nu, trots all pollen.

  En reaktion på “Nervöst

  1. Anne
    maj 15, 2018 kl. 17:00

    Vi bubblar också mycket vatten, som du skriver blir det lite mer uppfriskande med bubblorna. Dessutom slipper man släpa alla dessa vattenflaskor hem och tomglas bort – bara det är värt priset på vilken Sodastreamer som helst 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: