Svensk sommar

Vi tog sovmorgon idag allihop och det var riktigt skönt att vakna till en svalare dag. Ingen direkt sol konstaterade Mr J när han drog upp rullgardinen. Jag ville kolla temperaturen och lyfte upp mobilen. Tvärs över skärmen meddelade google att jag har 13 minuter tills jag kommer hem. Det tog en stund innan jag fattade och meddelade Mr J att han får nog vänta en stund tills jag kommer hem. När jag sedan tittade på temperaturen så kunde jag konstatera att det var +19 i Grönhöga på Öland. Stängde ner mobilen och öppnade igen, då fick jag temperaturen i Trelleborg.

Jag kunde i allafall konstatera att jag var hemma och i byn, när vi kom ut på gatan. 

Himlen har varit lite upprörd idag, men inget regn. Det kom ca 3 droppar igår kväll. Trädäcket var knappt vått. Men jag blev inte svettig på vår promenad. Kan även konstatera att jag är i byn enligt min mobil. Undrar var den har varit i natt?

Vi har även tryckt på knappen idag och en kort stund fick jag fjärilar i magen. Men bara en kort stund. Vi har ju en plan som vi följer och nu kommer steg 2. Mr J gick ut och klippte gräsmattan och jag körde ett yogapass. Lugnet är tillbaka. När detta steg är avklarat ska jag berätta mer.

Igår kunde vi känna grillrök i hela byn, men idag läste jag att det råder grillningsförbud i hela landet. Det förbudet borde de ha gjort tidigare.

Förra året var gräsmattan grön. I år är färgen mer åt brunt. Där det är skugga anar man lite grönt. Men hundarna tycker att det fungerar bra att ligga ute ändå.

Ett svar till “Svensk sommar”

  1. Du kanske är ute och ränner i sömnen på nätterna 🙂 Även vår gräsmatta är gul och brun där det är som torrast. Vi har vattningsförbud med sommarvattnet på landet. Som tur är har vi egen brunn så vi vattnar våra två pallkragar med det. Folk är så fräcka de fyller sina pooler med sommarvattnet och vattnar allt de kan. Sen kommer det bara droppar ur kranen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.