Inomhusdag

Promenadväder när vi steg upp i morse och hundarna var ivriga att komma ut på en långrunda. Vi velade ett tag om det skulle bli shorts och t-shirt eller jacka och långbyxor. Jag tog på mig det förstnämnda och öppnade dörren ut till trädgården. Ropade till Mr J att min klädsel fungerade och så traskade vi iväg. Det var riktigt skönt och kändes som en vanlig svensk sommardag.

Sedan kom regnet och vi känner oss lite frusna trots att fläktarna är avstängda och endast två fönster är öppna. Fick höstkänsla idag och tycker att det gick så fort. Precis som när det blev medelhavssommar i maj, så kom hösten över en natt. Nu hoppas jag att det får ligga på runt tjugo grader ett tag till och inte som idag sexton.

Hundarna har verkligen tyckt att söndagen ska vara en vilodag, för de har sovit hela tiden. Men eftersom regnet slutat för länge sedan blir det lite utgång efter deras middag.

Blev lite oroliga då Mr J skulle hälsa på farmor och hon fått hjärtflimmer igår och åkt till sjukhuset. Förbaskade vikarier som inte ringer och berättar sådant. De påstod att de ringt men Mr J har inget missat samtal och de vet att de kan ringa mig också. Nu hittade vi farmor i Trelleborg och efter behandling så mår hon bra och kommer hem idag. Så det slutade bra i allafall.

3 reaktioner till “Inomhusdag

  1. Men oj, ringde de inte när farmor blev sjuk? Dålig stil men tur att det gick bra i alla fall!
    Även här kom hösten idag, det känns höst fast det borde vara sommar kvar. Årstidsväxlingarna är märkliga nuförtiden!

      1. Ja det sägs så! Här har det faktiskt varit ganska varmt idag – men inte i närheten av värmeböljan som var. Lagom skönt bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.