Trist höstdag

En ljuspunkt idag är att det blir Formel 1 ikväll på tv. Lite glass och kaffe på det blir bra. Jag krängde på mig gamla jackan och så tog vi en långpromenad med hundarna. Nu sover de djupt. Sista dagen i september och bladen börjar skifta färg på träd och buskar. Snart dags att plocka fram ljus och tända.

Tragiskt nog har en fin artist gått bort och jag kommer att sakna Kim Larsen. Vila i frid.

Tur att youtube finns så man kan lyssna på alla underbara artister som inte finns på jorden mer.

Igår satte jag på mig den sista av tröjorna jag hade, som hängt med i flera år. Skulle sträcka mig efter något i badrummet och tittade snabbt i spegeln. Små hål i tyget på ärmarna på den också. Det blir tygåtervinning för den också istället för tvättmaskinen, när den är smutsig. Nu försvinner det tröjor i en rasande fart tycker jag och det känns inte bra. Så jobbigt att behöva leta efter nya. Med totalt fyra borta och endast två köpta tidigare i våras ,blir det ett stort tapp.

Men tro inte att det blir något spring i affärer. Nehej då, här ska shoppas på internet och sedan hämtar jag paket på Ica eller Matöppet. Sparar bensinkostnad och miljön. Slipper stressen i affärerna. Bara fram med måttband och scrolla runt bland nätbutikerna. Jag börjar alltid på reasidorna haha.

Då fick jag något att göra denna trista söndag.

 

En reaktion på ”Trist höstdag

  1. Kim Larsen minns jag mest från bandet Gasoline – smög mig in på folkparken här i byn utan att ha åldern inne och lyssnade när de var här och uppträdde. Så gjorde man på den tiden 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.