Tre veckor kvar

Nu har vi tre veckor kvar att bo i detta hus och i stort sett är det bara köket som ska packas ned nu. Därför har mitt fokus varit på Mackan idag. När jag kliver in i husbilen sänker sig ett lugn över mig och jag vill bara köra iväg. Men idag har jag bäddat sängarna och plockat in våra handdukar och fler lakan på sina platser. Lade en tjock pälspläd på hundsoffan så Unkas får det varmt och gott när han sover där. Det kan bli kallt på golven och jag ska lägga extra plädar över mattan också.

Mr J ska köra ett lass till återvinningen också och nu har vi snart kört bort allt, tror vi. Men efter att vi har plockat ur köket blir det säkert ett lass till, misstänker jag. Vi trodde att det skulle bli jobbigt att flytta, men det är mer än jobbigt. Sortera,slänga och spara gör att huvudet jobbar för fullt och efter en dag säger kroppen att nu räcker det. Men nu ser vi ett slut och då går det lättare.

Mr J hojtade i morse att:”det står en gubbe och mäter våran dörr”. När han öppnade och gick ut fick han se köparen till huset och han har anlitat en smed som ska smida ett räcke vid trappan. Hjärtat hamnade på rätt ställe igen och vi fortsatte med vårat arbete. Ett räcke blir säkert bra och det har jag pratat om i många år.

Vädret är som ett vanligt vinterväder i skåne. Det är grått och duggregnar. För oss är det bättre än snö och vi klagar absolut inte. 

Snart får jag en helt annan utsikt än denna.

 

2 reaktioner på ”Tre veckor kvar

  1. Skönt att ni börjar se en ände på packandet!
    Här hotar SMHI med snöoväder, vi får väl se vad som väntar. Det blåses upp stort i alla fall – jag kan ju annars tycka att det är rätt normalt med snöväder så här års 😉

  2. Måste vara en märklig känsla att packa ihop rubbet och byta land. Jag vet att du längtar efter avresan, men själva slitet med allt, förstår att ni blir både tröttna och slitna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.