Trettondagen

Sådär då var alla helger över för denna gång och skitungarna har inte fler smällare. Vi kan andas ut och fortsätta med våra liv utan obehagliga överraskningar.

Mr J hastade ner till Trelleborg idag för att inhandla mer emballage. Jag tog tag i rensning av uterummet och det tog sina modiga timmar. Nu är det tömt på både växter och saker, förutom de som köparen vill ha. Min rygg värker, mina händer värker och jag har ont i benet. Vila säger min kropp och det tänker jag göra resten av kvällen.

I morgon ska jag börja göra klart i husbilen så vi kan bo där. Mr J har burit ut en del saker och är ju stuvare så nu är det mitt jobb att sätta in allt på bra ställen. Sängarna ska bäddas och badlakan hängas upp. Jag ska rensa en del skåp och se om vi kan ordna saker på andra sätt. Nu har vi ett lass skräp till som ska till återvinningen och det blir Mr J:s uppgift.

 

 

 

Fy, vad trött jag är nu. Verkar inte vara ensam som är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.