Sista dagen i huset

Denna dag har inneburit packning av det sista och nedmontering av all elektronik. All mat är ute i husbilen och jag lyckades trolla in allt i kylskåp och frysfack. Det enda i matväg vi har här inne nu är hundarnas mat som också ska ut efter att de fått sin middag. Mr J håller ju på härinne så vi bestämde att de får sin middag här.

Det har regnat hela dagen och nu är det bara en sörja på vägen. Jag har funderat hur vi smidigast tar ut hundarna i Mackan. Antingen blir det golvpappret eller så klipper vi sönder svarta sopsäckar. Dimman sveper in i byn nu och det är fruktansvärt fuktigt.

Nu tar vi rum efter rum och det kommer att ta sin lilla tid. Men bättre att ha allt klart innan vi tar plats i husbilen. I morgon ska jeepen in på verkstaden för byte av en mojäng. Mr J har berättat vad det är men det har jag glömt eller så lyssnade jag inte så noga. Men det är något som ska bytas vid x antal mil så det är bra att ha det gjort när vi ändå inte behöver den.

Måndag till fredag ska vi stå utanför huset då det ska vara färdigflyttat och städat. Sedan kör vi till campingen. Som tur är så är det inte så långt dit och vi har valt noga då vi inte vill köra norrut. Vi börjar bli lite slitna nu efter alla dessa veckor med packning och planering. Ska bli så skönt att bli klar med detta. Alla möbler och lådor ska lagras hos flyttfirman tills vi gör avrop att de ska skicka dem.

Sista bilden från vårat fönster i biblioteket.

Ingen utsikt man direkt kommer att sakna.

  6 reaktioner på “Sista dagen i huset

 1. Anne
  januari 27, 2019 kl. 20:18

  Hoppas planen innefattar en veckas ”bara vara” efter allt slit! Det är ni sannerligen värda!

  • januari 27, 2019 kl. 23:24

   Två veckors bara vara har vi planerat in

   • Anne
    januari 28, 2019 kl. 06:26

    Det är bra!

 2. januari 28, 2019 kl. 20:21

  Din flytt och resa, jag känner av både sorg, smärta men också glädjen och spänningen ni har framför er. Fattar att ni är slut, men så underbart att sticka iväg i husbilen. Du vet jag bara älskar husbil, saknar vår sålda väldigt ofta. Sen det där med skitig hund o husbil hmm, det minns jag väldigt väl. Kram

  • januari 28, 2019 kl. 20:23

   Men vad det känns så bra eftersom vi ska köra ner till våren

   • januari 28, 2019 kl. 20:45

    Möta våren före oss andra i husbilen, suckar av lite avund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: