Lördag kväll

Husbilen är ren och fin invändigt och vi ska strax bli rena och lukta gott vi också. Hundarna går ju alltid först och de har fått sin middag och rastning. Efter en väldigt varm dag då temperaturen steg till +15 i skuggan är vi väldigt nöjda. Vi har till och med haft takluckan öppen för det var så varmt.

Jag har rattat in franska nrj så vi har bra musik på radion. Efter duschen blir det middag för oss och den blir riktigt kulinarisk varm korv med bröd. Egentligen skulle vi haft det i förrgår när vi kom till ställplatsen i Tyskland, men det var så sent att vi bara gjorde parisare och åt. I går slog vi på stort och åt BigMac från Mc Donalds som är precis vid ställplatsen här.

Jag tittar just nu på en precis likadan vacker solnedgång som vi hade igår. Hundarna och Mr J sover just nu. Endast madame är vaken i huset. Vi har ju lärt oss genom åren att kan vi leva på 15 kvm med tre stora hundar så är kärleken stark. Det ska bli roligt att köra vidare i morgon. En del säger att vi är modiga, andra att vi är galna och vi själva säger att vi tar chansen när vi kan. Men att flytta var jobbigt visste vi och nu kan vi säga att det var ännu jobbigare. Så här efteråt känns det bra att vi orkade. Det är ju ändå roligare att flytta in till något än att flytta ut.Så jag ser fram mot att packa upp alla våra saker och placera dem i ett nytt hus.

Det är mitt liv = Ma vie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: