It- avdelningen säger upp sig

Hela förbaskade dagen har gått åt till att försöka få kontakt med vår nya skrivare. Jag köpte en laserskrivare innan vi flyttade som skulle fungera trådlöst. Det gjorde den när jag installerade alltihop. Vid ett tidigare tillfälle skulle vi printa ut ett papper och efter många om och men fick vi ut det. Idag skulle vi scanna in ett par dokument som banken ville ha. Men vi fick ingen kontakt med skrivaren.

Jag sade upp mig och Mr J gick bort till receptionen och fick hjälp att scanna in dokumenten där. Halv åtta på kvällen är de mailade och vi är helt slut i huvudet. Varför kan man inte få med en instruktion som säger steg 1 – sista steget. Tryck där och där sedan fungerar det. Nej istället får man en massa konstiga wajfipajfi instruktioner som bara gör en ännu mer virrig.

Hundarna var inte glada över vårat kontorsarbete och nu är de också helt slut. Solen har lyst och det har varit hur fint väder som helst. Där satt vi som två dumhuvuden och fattade nada.

I morgon är det en ny dag och då ska vi inte hålla på med sådant.

  5 reaktioner på “It- avdelningen säger upp sig

 1. mars 21, 2019 kl. 21:51

  Hopplöst känns det när teknik inte fungerar som man förväntar sig, jag kan bli som en trotsig tvååring, så oresonligt arg. Maken får spader på min otålighet, men garn och stickor kan jag trassla med, repa och repa utan att tappa tålamodet på det viset. Kram

 2. Anne
  mars 22, 2019 kl. 06:42

  Inget är mer frustrerande än teknik som inte fungerar. Jag tillhör kategorin som kan tänka mig att hiva ut datorn (eller vad det nu må vara för teknisk apparat) genom fönstret per omgående om det inte fungerar. Sambon å andra sidan kan fördjupa sig i timmar på sånt som inte fungerar eller bara för att lista ut hur det fungerar – han brukar rädda datorn när den är på g ut genom fönstret 🙂

  • mars 22, 2019 kl. 18:17

   Vår skrivare åkte in i garderoben och där får den bli ett bra tag.

   • Anne
    mars 22, 2019 kl. 18:21

    Skamvrån 🙂

   • mars 22, 2019 kl. 18:31

    Precis 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: