Vinden har vänt

Idag blåser det från öst och då är det varma vindar som sveper in. Så skönt att värmen tycks komma tillbaka hit. Livet blir mycket roligare då. Vi kan ha öppet ut och slipper sitta med stängd dörr hela dagarna.

Jag har roat mig med att iaktta de gubbar som sköter buskar och annat här på ställplatsen. En av dem körde med multitasking och krattade samtidigt som han hade en spade i andra handen. Tre gubbar lyckades få ihop en korg med ogräs denna förmiddag. De har långa diskussioner om buskar och träd. Tror det tar mesta tiden av deras arbetsdag. Jag hade nog blivit galen på den ineffektivitet dessa gubbar visar om jag varit ägare till denna plats.

Vi själva tänker ta en paus i tvättandet och allt annat idag. Mr J har shoppat nya crocs och det är för att de gamla snart inte har några sulor alls att tala om. Jag tänker som sagt shoppa någon dag. Men inte idag har jag bestämt. Vi ska ha kontakt med våra gamlingar idag och även betala för nya veckor här. Det får räcka med måsten idag.

När jag var ute och borstade ett av hundarnas täcken fick jag för första gången känslan av att vara vid medelhavet. Det luktade strand och hav, precis som det brukade göra då man åkte på chartersemester. Den känslan har jag inte haft tidigare. Kanske är det vindarna och värmen som gör sitt till.

Så jag fortsätter med att göra ingenting, för jag blev inte riktigt klar med det igår.

 

 

 

3 svar på ”Vinden har vänt

Lämna ett svar