Mellandag

Sommaren stannade upp lite idag och vi fick mulet väder. Duggregnade faktiskt i morse, men det upphörde efter en stund. Något som är utmärkande är att det aldrig regnar några längre stunder. Solen verkar aldrig vara långt borta. Det är inte som i Sverige att regnar det så kan det hålla på i flera dagar. Väldigt skönt att det inte är så här nere.

Det är ju helgdag i Frankrike idag då man firar krigsslutet. Det är festligt värre i många städer, men här märker vi inte av det speciellt mycket. Har endast hört reportage på radion om hur man firar.

Kanske inte något speciellt för svenskar, men har man kört invasionsvägen ner genom Normandie och sett alla stridsvagnar,minnesmärken och krigskyrkogårdar, blir det väldigt påtagligt. Jag har full förståelse varför man firar denna dag.

Annars är det inte så mycket som händer här på ställplatsen. Folk är ute med sina hundar och andra går ner till huvudgatan och strosar. En del cyklar iväg på en tur. Något badväder är det som sagt inte idag.

Jag har borstat golvet och snart ska jag borsta tänderna. Det brådskar inte en sådan här dag. Känns faktiskt som söndag.

 

 

  2 reaktioner på “Mellandag

  1. maj 8, 2019 kl. 19:23

    Soligt i hufudstaden idag men har grånar ute ca 12 grader. Hur lång tid tar det innan ni får flytta in i huset?

    • maj 9, 2019 kl. 15:57

      Vi hoppas att få nycklarna i mitten av juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: