Värmen håller i sig

Idag är det faktiskt lite moln på himlen så vi har bra med skugga, men ändå +27 ute. Det räcker bra för oss. Som de tidigare dagarna tillbringar vi tiden utomhus. Hundarna orkar inte speciellt mycket, utan sover mest.

Jag var bort till duscharna och tvättade håret igår. Ordentlig sprutt på vattnet så jag kände mig ordentligt våt när jag var klar. Bättre det än vissa som bara har en svag stråle. Det är alldeles för varmt att duscha i husbilen nu. Man är svettig redan då man kliver ur duschen. Därför funderar jag starkt på att vi ska ordna en utomhusdusch vid huset.

I morgon ska vi byta plats här, då ett stort sällskap bokat hela den radda vi står på. Men igår gick vi runt och tittade var vi vill stå sedan. En bra plats hittade vi där en holländsk husvagn står och när vi pratade med dem så visade det sig att de ska köra i morgon. De ska upp till Millau och en camping där. Det blir helt perfekt för oss då vi behöver flytta oss senast onsdag. Då får vi mer skugga och avskildhet ,vilket blir bra för hundarna.

Vi kör ju nedräkning nu och det är exakt 2 veckor kvar tills vi har ett hus igen. Tur vi hittade ett med trädgård för nu när det börjar bli så varmt kan hundarna inte gå på varma trottoarer. Vi har en bit fram till vägen vid den stora vingården och där är det asfalt. Så det blir trädgården för hundarna nu i sommar och de ska få en badbalja där de kan plaska i om de vill. Fast jag tror det mesta av vattnet kommer att hamna i magarna.

Jag skyndade mig att borsta golvet när Mr J var och köpte baguetter till frukost. Nu är det Kumas tur att fälla så vi får borsta varje dag. Men det är inte lika jobbigt som när Turbo fällde, för vi är ju mest utomhus på dagarna.

 

 

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: