Ny plats idag

Eftersom det ska komma något sällskap som har bokat den plats vi stått på i några dagar har vi flyttat på oss. Vi fick några platser att välja på och hittade denna som faktiskt är bättre än där vi stått. Mer skugga för hundarna och lite avskildhet. Nu står vi här tills vi lämnar campinglivet för ett tag.

Det är faktiskt lite vind idag och det är skönt med fläkt. Vi har inte behövt sätta igång våra två små ännu. Denna plats är omgärdad av häckar och ger ändå lite skydd om vinden blir för hård. Så vi känner att vi bytt upp oss.

Just nu håller vi på med en del administrativa göromål för att förbereda inför mötet med notarien. Något vi inte trodde skulle behövas. Men, men man ska aldrig bli förvånad. Nu fick vi tag i en vettig människa på banken som var snabb med svar och vi kan ta det lugnt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: