fbpx
Ny plats idag

Ny plats idag

Eftersom det ska komma något sällskap som har bokat den plats vi stått på i några dagar har vi flyttat på oss. Vi fick några platser att välja på och hittade denna som faktiskt är bättre än där vi stått. Mer skugga för hundarna och lite avskildhet. Nu står vi här tills vi lämnar campinglivet för ett tag.

Det är faktiskt lite vind idag och det är skönt med fläkt. Vi har inte behövt sätta igång våra två små ännu. Denna plats är omgärdad av häckar och ger ändå lite skydd om vinden blir för hård. Så vi känner att vi bytt upp oss.

Just nu håller vi på med en del administrativa göromål för att förbereda inför mötet med notarien. Något vi inte trodde skulle behövas. Men, men man ska aldrig bli förvånad. Nu fick vi tag i en vettig människa på banken som var snabb med svar och vi kan ta det lugnt igen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: