Cykel đŸšČ

Första svÀngen vi körde igÄr gick till :

Vi har kört förbi denna byggnad flera gÄnger och jag har alltid trott att det var nÄgon slags idrottshall. Men nÀr jag frÄgade var man kan köpa en elcykel, fick jag detta namn.

Mr J har tÄlmodigt hoppat upp i sadeln pÄ gamla Bettan under alla vÄra semesterresor och Àven nu nÀr vi vÀntade pÄ huset. Varje morgon har han trampat ivÀg sedan vi hittat hem. Ett par gÄnger har det gÄtt illa och Mr J har cyklat omkull. Smala dÀck pÄ en cykel som Àr över 20 Är gammal, med en sadel som Àr bruten.

DÀrför propsade jag pÄ att nu ska vi köpa en ny cykel och det ska vara en med hjÀlpmotor. Det Àr backigt hÀr och nu Àven vÀldigt varmt.

Nu var det otroligt varmt igÄr och jag stannade i husbilen med hundarna. Det hela dröjde rÀtt lÀnge dÄ franska sÀljare har en service som inte finns i Sverige. Allt pÄ cykeln skulle kollas och de lÀmnade inte frÄn sig nÄgot i en kartong. NÀhÀ, sadel skulle stÀllas in, vÀxlar kollas och nÀr den ihopmonterade cykeln var ordentligt genomgÄngen, fick Mr J betala och lÀmna affÀren.

Jag hade Mackan pÄ tomgÄng sÄ airconditionen körde för fullt. PÄ sÄ sÀtt klarade vi oss. Sedan körde vi hem cykeln och efter att den stÀllts i garaget, körde vi pÄ vÄr tur.

Men nÀr vi kom hem, var det ju dags för Mr J att förevisa cykeln och sedan ta en premiÀrtur. Naturligtvis efter att han installerat den bÀrbara airconditionen som han köpte nÀr vi kom hem.

Racern som jag kallar cykeln gÄr som fortast i 50 km/tim och nu klarar Mr J bÄde backar och gupp. Feta dÀck och en fjÀdring som gör cykelturer behagliga. Min dröm Àr att jag ocksÄ ska kunna cykla och dÄ ska jag köpa mig en nÀstan likadan cykel. Men först mÄste jag komma igÄng med min trÀning igen.

Fast nu sparar jag pengar till en pool. NĂ€sta sommar ska vi bada. 😁

InlÀggsnavigering

  En reaktion pĂ„ “Cykel đŸšČ

  1. juni 29, 2019 kl. 18:02

    Helt underbart med sÄn service, otÀnkbart hÀr hemma, det mesta fÄr man betala fullpris pÄ, men sÀtta ihop sjÀlv, ja, du vet. SÄ typiskt makar, dra sig runt pÄ en cykel som borde bytts för lÀnge sedan. Bra dÀr, nu har han det mysigt som bara den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: