fbpx
Två veckor

Två veckor

Idag har vi bott i huset hela två veckor och vi är innerligt glada över att vi inte behövde tillbringa dagarna i husbilen under denna värme. Ser oss köra runt överallt hela dagarna och vara helt urlakade. Vi fick vårat hus precis i rättan tid. Nu har hundarna det betydligt drägligare och vi också.

Det är ett par grader kallare idag men luften är så fuktig att det känns varmare. Jag har kört en tvättmaskin och sedan har vi lyssnat på sommarpratarna i podden. Niklas Lidström var väl ingen hit för oss som är totalt ointresserade av ishockey. Men vi har bestämt att lyssna på alla och ligger väl sådär två dagar efter, vilket är bra om vi skulle vilja lyssna på två pratare någon dag.

Mr J har kontaktat en alltiallo kille som driver ett B&B längre upp i bergen. Vi behöver nämligen byta ena toaletten som spolar väldigt dåligt och inte heller är särskilt fin. Så nu väntar vi besök inom den närmaste timmen. Hoppas vi får hjälp med bytet nu. Jag får nog koppla Kuma och sätta mig på ett behörigt avstånd, då han inte är förtjust i främlingar. Han skyddar oss och det känns faktiskt bra.

Dagarna går och vi skulle egentligen köpt färg till väggarna idag, men det får bli i morgon istället. Det man inte gör idag kan man göra i morgon. Fast jag längtar efter att slippa se dessa furuväggar.

Golvet är jag nöjd med för det ger underbar svalka åt mina fötter och hundarnas kroppar. Nu när Turbo inte löper längre slipper vi att torka fläckar hela tiden. Färgen kommer inte riktigt fram på fotot, men det är terrakotta färg. Kanske lite ljusare. Med vita väggar blir det snyggt och våra mörka möbler kommer det nog se helt annorlunda ut.

Första juli idag och snart får vi våra möbler. Gissa om jag längtar. Nu pratar Mr J om att vi kanske ska ta hjälp att måla om väggarna. Han hatar att måla så det kanske blir så. Jag har inget mot att måla, men vill han inte så. Vi får väl se hur det blir med den saken då. En sak är säker och det är att vi ska måla om innan möblerna kommer.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: