Lite finlir

Idag var det dags för mig att måla igen och nu krävdes det fina lugna penseldrag. Mr J kör andra målningen i sovrummet och sedan är det panelen därinne som ska fixas.

Jag har denna disk som projekt och Mr J har handlat färg och penslar åt mig. En fin liten roller, en smal pensel till undersidan och en konstnärspensel till alla kanter. Jag körde igång och tänkte att detta kommer att ta lång tid. Men första strykningen är klar och såhär ser disken ut nu

Jag ville ha en färg som passar ihop med köksutrustningen som är mörkt grå. Matt svart blir snyggt tycker jag.

Färgen torkar snabbt här i värmen och om någon timme blir det en strykning till.

Jag tänkte föreviga lite hur vi hade det innan möblerna kom. Det är så lätt att glömma när de sedan är på plats. Idag är det en dag närmare tills de kommer. Alltså sju dagar kvar.

Hundarna har boat in sig och verkar må bra av att vi har hus och trädgård igen. Kuma pratar väldigt mycket och Turbo härmar efter. Det är skönt att ingen av dem skäller när de hör någon annan hund. De har blivit kompis med grannens hund och hälsar så fint vid staketet.

Ikväll ska Mr J få sin vilja igenom och vi ska se på Ernst. Inte mitt favoritprogram, men jag hatar det inte heller.

4 svar på ”Lite finlir

  1. Snygg blev bänken, kul att se före och efter möblernas ankomst. Min dotter är i södra Frankrike nu i Montpellier. Dotterns svärmor fyllde 70 och fick resan från vår dotter med familj och svärsonens syster med familj. De hyr en kåk med pool i två veckor, tror allt är bra, men gissar att värmen med tre små barn inte är en höjdare.

    • Skugga, mycket vätska och många dopp i poolen, så går det nog bra. Montpellier ligger ca 8 mil österut från Th’ezan. +30 här idag och riktigt skönt i skuggan 😁

Lämna ett svar