fbpx
Som en vanlig tisdag

Som en vanlig tisdag

Vi kör en del småpyssel, precis som vi brukar göra sedan vi blev passionister. Jag har kört igång en maskin med mörk tvätt och väntar på att den ska bli klar att hängas.

Mr J har fäst sladden till lampan över matbordet.

Nu ska stålstången målas och bli svart.

Det blir fint och jag är så glad att den hemska guldplafonden är borta. Även ljuset blir mjukare med denna lampa.

För varje dag känns det som att vi kör ner rötterna i den franska myllan. Igår hade jag en kort konversation med grannen och det var trevligt. Det var om vädret och att vi passade på att tvätta båda två. Inget märkvärdigt men jag har förstått att det ofta är såhär man umgås med sina grannar. Jag är ju inte så slängd i språket än så länge men det är bara att köra på. Jag lär mig nya ord varje dag.

Jag förstår mer och mer det de pratar om på radion. Väderprognoserna förstår jag bra. Jag brukar härma det de säger och det är ett bra sätt att få rätt uttal.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: