Bara slit och släp

Jag har ont i höger långfinger, som är svullen. Allt på grund av att jag dristade mig till att gå ut och avlösa Mr J vid klippningen av grenar. Egentligen hade jag bestämt mig för att vila handen idag då den värkte efter gårdagen. Mr J skulle ju montera grind var det tänkt. Då skulle jag hålla mig inne med Kuma som inte tycker om inkräktare i trädgården.

Dessutom steg vi upp redan 08.30 i morse och det kändes i mitt huvud. Jag var trött och satte mig i soffan efter frukosten. Mr J kom in och meddelade mig att det var ändrade planer. Nu ska det gjutas nya grindstolpar också. Därför behövs ett stort släp som M kan ordna. Det ska köpas block och annat till stolparna och innan dess M kommer tillbaka med släpet, ska Mr J klippa grenar.

Jag kände mig pigg efter att ha mediterat i ca 20 minuter och därför gick jag ut för att byta av Mr J. Han skulle tömma spisen, dammsuga och duscha så jag tyckte att det var slutklippt. Efter att ha fått till tre säckar kunde jag inte använda höger hand. Nu är långfingret svullet och jag har tagit en värktablett. Men den stora högen har minskat ordentligt.

Både Kuma och Turbo var ute när jag höll på och det berodde lite på att de inte tycker om dammsugaren. Den är rätt högljudd och jag tycker inte heller om det ljudet.

Nu ska jag faktiskt inte klippa fler grenar och då det endast är några små kvar har Mr J sagt att han tar hand om det. Idag har vi inte haft det så blåsigt och solen har tittat fram långa stunder. Men +16 är väl inte särskilt mycket att skryta om. Fast varför gnälla när det ändå är november nu. I solen är det ju riktigt skönt.

Kan inte påstå att vi har problem med att sysselsätta oss sedan vi flyttade hit. Vädret inbjuder ju till att vistas ute och vi har en trädgård som behöver omvårdnad så det passar ju bra.

 

  2 reaktioner på “Bara slit och släp

  1. evadramin
    november 6, 2019 kl. 23:29

    Värst vad ni jobbar varje dag. Jag blir ju trött bara av att läsa om hur mycket ni gör! Men då så får jag en anledning att ta mig en skön liten tupplur när jag känner för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: