Cementerat

Fick sovmorgon idag vilket hundarna gillar. M skulle ha möte med någon och grindstolpen kunde ju vänta ett par timmar. Mr J tog Mackan till Super-U och handlade diverse i matväg. Jag gjorde klart här hemma och hade just satt mig för att vänta på frukostbrödet, då jag ser Mackan komma vid grinden åt fel håll. Ställde mig vid vår kiosk för att titta och ser M komma gåendes. Redan här och klar att cementera det sista i grindstolpen. Jag öppnade kioskfönstret och Mr J langade in bröd mm.

En knapp timme senare var allt klart och M ilade vidare till nästa uppgift. Det är en del att stå i när man driver ett stort B&B som heter Chez Ami. Förstår inte hur O och M orkar men de har väl en massa sisu.

Jag gjorde mig klar och lämnade Mr J i duschen. Tog mina fotomodeller och gick ut i trädgården.

Nu var det lite si och så med solen i förmiddags men nu minsann är det så blått så. Därför ska jag inte ut och fota mer idag. Jag kan minsann vara lika tjurig som vädret.

Har jag berättat att jag är en träd och busk-människa? Nåväl, det är jag och i vår trädgård har vi några fina exemplar. Jag vet inte vad det är för en buske men den är rund, grön och fin. Turbo brukar hälsa på ödlorna som bor där. Hon tror det i allafall efter att ha sett en ödla där en gång. Att jag har en i min tvättstuga tänker jag inte berätta för henne.

Tillbaka till buskar och träd. För tillfället har jag fyra träd i trädgården. Buskarna har jag inte räknat för de är så många. Det nästan så att varje gång Mr J gått runt med snurradåren visar sig en ny buske. Det är precis det han gör nu. Karlar måste hållas sysselsatta för då blir de så harmoniska.

I morgon ska vi på utflykt. Jag vill ju ha en bänk och det kan ju tänkas att de säljer ut sådana nu. Vi ska se om vi har rätt i det. Sedan behöver vi någon slags platta för att täppa till ett hål vid muren där gamla grindstolpen står. Den är ju avsågad nu och de nya är flyttade en bit åt höger. Hade vi tänkt oss för, här vill jag utesluta mig då jag inte var med och bestämde, så hade de inte sågat bort så mycket utan låtit stolpen vara lite högre. Men nu är det som det är. Här ska något köpas som täcker hålet. Turbo får inte få för sig att stå med tassarna där och prata med förbipasserande.

Där tog min frid slut. Mr J har kört snurradåren så det sprättat gräs på alla plattorna och nu är det tydligen jag som ska sopa bort det. Han är duktiga på att ställa till det och så får moi ta rätt på skiten. Tur att solen är framme annars hade jag tvärvägrat, tror jag inte.

 

  2 reaktioner på “Cementerat

  1. november 13, 2019 kl. 11:03

    Gillar den där buskbollen 🙂 Själv är jag sååå nöjd med att jag INTE har nån trädgård. 12 kvm terrass räcker gott och väl efter 21 år i huset i Sollentuna 😀

    • november 13, 2019 kl. 11:05

      Hade trädgård i Skåne och nu är detta en självgående trädgård. Då har man träd och buskar. 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: