Lång dag

Idag var dagen då vi skulle leta bänk och hitta något till luckan vid grindstolpen. Därför steg vi upp, duschade och rastade hundarna i trädgården innan vi körde iväg.

Grattis H på födelsedagen!!!! Hurra hurra hurra hurra

Jaha, där stod jag ensam ute i gräset och jag behövde verkligen inte rastas. Tog ett foto på vår nyfrästa gräsmatta som grannen är mäkta avundsjuk på. Dom har bara stenar i sin trädgård som förövrigt är pytteliten. Men höns har dom. Längst borta i hörnet bodde råttan som blev tagen av rovfågeln.

Kom nu morsan! Hundarna verkar klara för avfärd och väntar på att Mr J ska köra fram Mackan lite till och öppna dörren. Jag får väl stappla ner då. Snygg grind vi har nu eller hur? Men grindstolparna är jag mäkta glad över.

Första stopp blev Super-U hemma i byn för vi måste ha lite multivitaminjuice. En baguette fick också följa med på resan.

Vi såg Pyrenéerna långt bort i fjärran men de kändes rätt nära ändå. Mot Narbonne men inte ända fram.

Brico depå och andra stoppet. Nu hade vi fått upp värmen i bilen och jag kunde slappna av lite. Ingen bänk hittades men kanske fondväggen till sovrummet. Nu passade det bra med lite frukost och sedan vände vi åter till Beziers. Det är ju kanske 1,5 mil till Brico så det är inte direkt långt. Nu hade vi lite dilemma med att klockan visade 13.30 och då är det lunchstängt på de flesta ställen. Men vi chansade på en husbilsfirma som vi spanat in på våra turer. Vår vattenpump har lagt av och det kommer inte en droppe ur kranarna.

Stängt där också och jag vill inte hänga ut Mr J men han har et uruselt lokalsinne och idag har jag åkt rondeller flera varv. Tur att de har rondeller här så det finns möjligheter att vända.

Nåväl vi var vid Brico Man och där hittade Mr J en ännu finare vägg till sovrummet och den blir det nog. En brandsläckare fick också följa med hem. Efter en sväng mot Vias och krukmakeriet där bestämde vi oss för en annan lösning. Brico Man igen efter lite rondellkörning. Jag började få ont i halsen där efter att ha hojtat en del. Nytt inköp och sedan tog vi mod till oss och körde till husbilsfirman.

Vi har vandrat runt i över en timme vid husbilsfirman, för naturligtvis kunde de byta vattenpumpen direkt. Jag hade naturligtvis inte tagit vare sig en väst eller jacka med mig.Det hade Mr J som så snällt lånade ut sin väst till mig på tredje varvet runt firman. Vi har borgat för en fin förkylning idag, men fått installerat en ny vattenpump i Mackan.

Blev ju en bra dag tillslut och det var vackert med alla ljusen i byarna när vi körde hem. I morgon är det torsdag.

 

 

1 svar på ”Lång dag

Lämna ett svar