Mitt i veckan

Onsdag idag och då blir det sallad till middag. Vi försöker äta nyttigt ibland och då är det fisk och sallad som vi brukar köpa. De andra dagarna i veckan är väl inte direkt onyttiga men vi bryr oss inte om ifall det blir det. Jag berättade att vi köpt ett raclettejärn och skulle ha tagit ett foto, men det kom jag på när vi ätit upp all mat. Eftersom vi hade och har mer mat kvar för järnet blev det ännu en kväll med sådant. Det som nu är kvar ska vi äta i morgon.

Mr J har en förmåga att alltid köpa mer än det som går åt. Men det gör inget för detta är väldigt gott och man blir nästan harmonisk när man äter på detta sätt. Tror även att det är bra för magen att äta långsamt. Vi äter oftast för fort både Mr J och jag. Åkomma sedan vår tid som arbetsslavar.

Jag bryr mig inte om att berätta om vädret utan hänvisar till gårdagens inlägg och även vad jag sysslat med idag. Att visa kläder på ett klädstreck blir ju rätt enformigt i längden. Därför får ni se Leos ryggtavla bakom de röda blommorna. Taket som syns är Mackans som står utanför och vaktar grinden.

Turbo är i höglöp och står och trånar efter grannens hund. De satt förövrigt ute i trädgården idag och drack kaffe. Nu när träden som skuggar är nedklippta kommer solen in och då är det ju skönt.

Så för att alla ska förstå att det är höst nej vinter visar jag ett foto på mitt vinfält. Vårat nakna mullbärsträd får agera skulptur och det tycker jag att det gör med bravur.

Mr J har köpt en julklapp idag och nu blir nog H nyfiken, men jag säger inget haha. Men jag hade gärna haft bord och stolar så vi kunnat dricka kaffe ute idag också. Det kommer med tiden. Vi har endast bott här i fem månader nu och tycker att en hel del har vi gjort. Vi prioriterade grinden som var så förbaskat svår att stänga och man fick sparka på för att får igen.

Man brukar ju visa före och efterbilder då något har förändrats och detta är de gamla grinden.

Efter grindmakeovern ser det ut såhär. Samma hund men annan grind. Kuma behåller vi utan makeover.

Nu ska kläder tas in efter att de torkat i solen.

  4 reaktioner på “Mitt i veckan

 1. november 21, 2019 kl. 10:06

  Åååhhh… Jag saknar verkligen mitt raclettejärn! Hade ett superbra i många år, men till slut dog det utmattningsdöden. Jagade ett nytt men hittade inget bra så det rann ut i sanden. Kanske dags att ta upp den jakten igen? Raclette är ju sååå gott och mysigt att äta. Värmen från järnet skulle passa bra nu i vinter också 🙂

  Haha! Jag läste fel, ett ”De” blev till ”Den” och jag såg framför mig hur grannens hund satt ute i trädgården och drack kaffe 😀

  Grind-makeovern blev verkligen superbra! 🙂

  • november 21, 2019 kl. 15:27

   haha den hunden hade jag velat se. 🙂

 2. evadramin
  november 21, 2019 kl. 15:53

  Stackars Turbo, hon har det jobbigt nu.
  Er nya grind är väldigt tjusig med fin utsikt.

  • november 21, 2019 kl. 16:04

   Tur att löpningen är övergående och ett par dagar till och hon blir normal igen. Älskar utsikten efter att ha stirrat in i en hög grön häck i 18 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: