fbpx
Ännu en dag

Ännu en dag

Lite varmare idag och vi kan ha dörren öppen. Mr J satte upp en arbetsstation ute för att såga till brädorna som ska rama in skåpet i sovrummet. Vårat linneskåp fick ju följa med från Sverige och det visade sig att det passar precis, nästan i den garderob som finns i sovrummet. Sagt och gjort så tryckte vi in det efter att ha plockat bort hyllor och dörrar till garderoben. Nu ska Mr J sätta för gliporna som gör att skåpet bara nästan passar.

Fin arbetsplats ute i solen har Mr J ordnat till. Javisst kom solen tillbaka idag och så glad man blir av det.

Turbo hänger här mest varje dag när vi har dörren öppen. Kuma brukar stå och kolla läget en stund, men sedan vill han gå in igen. Skönt med mattan när marken inte är så varm längre.

Det syns inte så bra men himlen är faktiskt blå och molnen inte alls så täta. Jag fotade detta i motljus.Mannen som ansar vinrankorna har tagit paus nu efter att ha jobbat hela morgonen och förmiddagen. Jag har faktiskt också jobbat idag. En maskin med tröjor har snurrat och nu hänger allt så fint på galgar för att torka över natten. Så nu tar jag ledigt från allt, det var så ansträngande att tvätta.

Snart helg och i morgon är det Lucia. Hundarna vägrar att ställa upp så jag får väl tralla på själv om det ska bli någon luciasång här.

6 svar på ”Ännu en dag

  1. Skönt med sol och lite varmare så vovvarna kan välja ute eller inne. Jobbigt att tvätta, kräver vila efteråt!!🛌

Kommentera

%d bloggare gillar detta: