Förberedelser

Idag fick det bli både tvättdag och vippledag. Det spöregnade när vi vaknade och då fick det ju bli tvättdag. Jag hade kvar trosor och någon tröja så de skulle kunna torka inne var min tanke. Men så plötsligt hände det.

Molnen seglade iväg som skepp på havet. Bara att hänga upp trosorna på tvättlinan. Svag vind och sol gjorde att allt var torrt på två timmar. Bara tröjan som fick hängas upp på en galge i dressingroom.

Jag har gått runt med min fina dammvippa och vipplat runt lite. Får inte se dammigt ut när H kommer, fast han bryr sig inte så mycket om att titta efter damm.

Oväsen på baksidan. Aha, Mr J tänker rasta snurradåren. Fast han tycker att det är höjden att behöva ha fleecen på sig i december. Jag tycker nog att vi ska vara nöjda med att endast behöva ha det istället för tjocka vinterjackor.

Hundarna höll sig på framsidan då det var lugnare här. Ska vi eller ska vi inte?

Det är skönt här Turbo. Koppla av för tusan.

Jag vet inte Kuma, måste hålla lite koll på läget.

Där ser du. Det är riktigt gassigt i solen och nu kopplar vi av istället.

Så kom Mr J med snurradåren och då gick vi in efter en stund. Jag skulle ta en dusch och hundarna tycker inte om oljudet av maskiner. Men så gott det luktar av nyklippt gräs och när det sedan är den 20:e december känns det riktigt bra. Vi vill ju ha det fint till julafton. Jag satt på kistan en stund och tittade på när sydfranskan fick en ny tv levererad. Hon bor i huset som skymtar vid Mr J:s huvud och har bott på samma adress i 50 år. Rar dam som håller koll på allt och alla.

I morgon fortsätter våra förberedelser och vi ska bädda en säng till H. Får se om jag hinner skriva något då vi ska köra till Marsielle och hämta 30-åringen på flygplatsen. Tänk, vad tiden går. Sen ankomst och vi har minst tre timmar dit och samma tid hem. Misstänker att vi tar sovmorgon på söndag.

 

 

  6 reaktioner på “Förberedelser

 1. december 21, 2019 kl. 08:16

  Kämpa på ni i värmen själv har jag både vinterjacka och regnkläder. Har nog sett solen från och till sammanlagt tre dagar sedan 1 nov Kag som vill vata ute med kameran. 😪😪

  • december 21, 2019 kl. 10:37

   Regnkläder har jag inte använt på snart ett år. 😄

 2. evadramin
  december 21, 2019 kl. 12:31

  Gulligt liten story med Kuma och Turbo. Så härligt dom har i solen.

 3. december 21, 2019 kl. 15:12

  Jag är sååå nöjd att vi köpte en tvättmaskin med inbyggd tumlare när vår tvättmaskin gick sönder. Det är sånt himla meck att hänga underkläder, speciellt när man har noja på hur klädnyporna måste hängas på ett matchande vis 😉

  Hoppas att hämtning och återfärd från flygplatsen går som en dans!

  Ha en fin fjärde advent i morgon 🙂

  • december 21, 2019 kl. 16:44

   Fuskar ju med klädnypor av trä 🙂 Önskar er också en fin fjärde advent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: