fbpx
Dagen efter gårdagen

Dagen efter gårdagen

Allt flöt ju på precis som det skulle igår och vi gjorde oss klara för avfärd till Marseille, Aeroporte de Provance. Då kom ett sms från H att planet var försenat och han väntade på att det skulle komma till gaten. Vi gav oss iväg ändå eftersom vi gärna ville finnas där när han äntligen landade. När vi precis passerat Montpelliere kom nästa sms att han satt på planet men att de inte lyft ännu. Vår resa fortsatte och när vi precis var framme vid flygplatsen kom ett sms att planet inte ens lyft. Suck…..

Vilken lycka det var när vi såg att bommarna var uppe till den parkering som vi blev anvisade till när vi var och rekade. Hundarna fick en rastning och så plockade vi fram kaffe och mackor. Mr J gick bort till terminalen och kunde meddela mig att estimated ankomst var 23.43. Vi jublade inte direkt. Så började regnet vräka ned och det blåste så lyktstolparna vajade. Men då det lugnade ner sig gick Mr J och kollade igen. Samma tid. Så vi satt i två timmar och väntade tills planet landade. Tre timmar hem och vi stöp i säng.

Utvilad och pigg på att göra något vettigt idag. H har arbetskläderna på sig. Bara att planera dagens aktiviteter.

Far och son diskuterar vad som ska uträttas. Kuma orkar inte bry sig för det var en jobbig dag igår. Här ska sovas anser han.

Turbo har hittat in i biblioteket och det för att hon vill vara ifred och sova en stund. Men sedan gick hon med ut och sällskapade när arbetarna gick för att hacka bort sten.

Vi har haft sol,regn och molnigt idag så det har varit minst sagt varierande. Vad kan smaka bättre än H:s spagetti och köttfärssås? Lika duktig kock som sin pappa. Jag kan inte ha det bättre.

Nu kommer väl dagarna att rusa iväg som vanligt.

 

8 svar på ”Dagen efter gårdagen

 1. Tur att ni hade försett er med en matsäck, sen är det oftast tråkigt att sitta och vänta länge, men väntar man på något värdefullt så väntar man nog aldrig för länge.
  Så roligt få hem sonen och få rå om honom i flera dagar.
  Han är nog en bra kandidat till en svärmorsdröm när han är så duktig på att laga mat😉.
  Ha en fortsatt trevlig kväll.

 2. Tråkigt att sitta och vänta men det är ju bra att ha husbil då.
  Så skönt att allt gick bra.
  Låt nu sonen vila lite också och inte bara arbeta. 😊😀

 3. Förstår att det var skönt att komma hem sen efter detta. Jag önskar dig/er en RIKTIGT GOD JUL !

 4. Fy vad jobbigt att vänta så länge. Men ni satt ju inte i sjön utan i en bekväm husbil där det också fanns nåt att tugga på. Värre kan det vara 🙂

  Ha nu en riktigt fin ”dan före”!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: