Idag blev det handlat

När Mackan blivit ren på solpanelerna och fått lite extra energi, så startade han som den ivrigaste bilen i världen. Listan över vad vi behövde var rätt lång så vi var glada att få fylla kylskåpet igen. Inköpsturerna tar rätt lång tid just nu för det är inte bara vi som handlar mycket. JR berättar att det går omkring människor med vagnar som är överfulla. De flesta vill nog inte handla varje dag.

Det är ju på bud att ha ansiktsmask här nere och JR mötte en som hade en gasmask på sig. Det finns visst alla varianter. Sedan såg han en gubbe som hade på sig ugnsvantar. Ni vet sådana som man har på sig för att ta ut plåtar och varm mat ur ugnen. De hade stora röda hjärtan och det måste ha varit svårt att plocka varor i dessa tumvantar. Men han hade arbetat på bra för vagnen var överfull.

Mitt hår börjar se bedrövligt ut och jag är inte beredd att ha grå slingor i håret så idag skulle JR köpa lite hårfärgning till mig. Jag hade klippt ut ett paket från ett reklamblad och skrivit på vilken färg jag ville ha. När jag satt och väntade plingade min mobil och nu ville JR facetaima med mig. Vi har aldrig gjort det men där stod han på Super-U och visade mig alla paket som fanns. Vete tusan vad det blev men jag läste på paketen och tror nog det är ok. Tror vi undvek kolsvart och knallrött eller lila i allafall. Lite spänning ska man väl ha i dessa tider eller hur?

Nu är det fullt i kylen och det känns skönt. Vi satte oss ute efter att jag hängt upp kläderna jag kört i tvättmaskinen. Hundarna fick var sitt litet tuggben och var nöjda.

Svagare vind idag och vi satt ett bra tag ute.

Så tyst och lugnt ute att till och med hundarna somnade. Vi var faktiskt vakna.

Man hinner inte göra så mycket de dagar då vi måste handla. Därför tar vi det lugnt efteråt. JR gjorde varma baguetter till lunch. Han häller lite olivolja på halvorna, lägger i min dansk rökt korv och i sin skinka, sedan stark senap en tomatskiva och ost. I micron en minut och mums så gott det blir.

Detta har vi gjort idag. Hoppas ni haft en fin dag ni också.

  6 reaktioner på “Idag blev det handlat

 1. Eva Dramin
  april 7, 2020 kl. 22:58

  Så gott med fullt i kyl, frys och skåp.
  Hoppas ditt hår får en trevlig färg.
  Dom där varma baguetterna verkar att vara jättegott.
  Och vi har haft en fin dag.

  • april 8, 2020 kl. 02:04

   Det blir en överraskning hur håret blir. 🤗

 2. april 8, 2020 kl. 11:00

  Vi handlade också igår, det blev en lite trevligare promenad än att trampa runt i garaget… 🙂

  Jag kör med naturslingor – gråa, alltså. Funkar det med 🙂

  Ha en fin dag!

  • april 8, 2020 kl. 12:13

   Tänkte att låta bli färgning, men mitt hår gör att jag ser ut som trollmor i skallen. Lockar blir krullor och när jag borstar blir det bara risigt. Trivs inte i kort hår. 🤭

 3. boihusbil
  april 8, 2020 kl. 16:33

  Vi älskar att handla, men vi försöker göra det så sällan som möjligt, även innan corona-tider. Har blivit en utmaning att klara oss längre och längre på det vi handlat. Underbart att ha full kyl och frys.

  • april 8, 2020 kl. 18:27

   Visst är det. Annars brukar vi alltid köpa färskt bröd var morgon och då köpa något som fattas samtidigt. Färskt bröd är ju en rättighet här nere.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: