Omtumlande natt

Inatt vaknade vi till röda och blå lampor som snurrade utanför. Visserligen har vi jalusierna neddragna på nätterna, men med fönstret öppet strilar det in ljus när det som igår står en ambulans på vår gata. Naturligtvis steg vi upp bägge två och gick bort till fönstret i dressingroom där vi inte har jalusier. Efter ett tag såg vi hur de förberedde sig för avfärd och sedan ledde ut Sydfranskan. Visserligen gick hon men fy vad ont det gjorde i mig att se henne ledas ut.

Efter det sov jag inte så bra. Att se någon kopplas till syrgas och åka iväg med ambulans som man känner är omtumlande. Därför var vi inte så utsövda i morse. Men efter att jag stoppat i en maskin med tvätt, kom en sjuktransport och Sydfranskan leddes in i sitt hus. Det var ändå såpass att hon fick komma hem. Tyngden från mitt bröst försvann och jag kunde återgå till dagens uppgift att vippla.

JR satte upp parasollet och vi intog vår dagliga dos av b-vitamin i skuggan av det.

Bra skugga och en fin färgklick i trädgården. Nu ska det ju bli en pergola och ett trädäck där bordet står, men när det blir vet vi inte idag. Därför ville vi muntra upp oss med något som vi verkligen behöver nu när solen steker. Idag har vi haft +23 och jag har gått över till sommarbyxorna. Höll på att svimma i snickarbyxorna som är av jeanstyg. Sockorna fick också stanna inne.

Öppnade salong klipp och kam idag under parasollet. JR har börjat se lite lufsig ut och jag kände mig manad att klippa till. Han blev nöjd och jag kan ta ledigt i några veckor igen från salongen.

I morgon ska vi sanera golven från x antal fläckar av blod. Hur vi än torkar så kommer det nya hela tiden och att göra rent golven är ett bra sätt för att hålla koll på Turbos löp. När fläckarna blir färre så är hon på väg ut ur löpet.

Nu ska vi njuta av den underbara sommarkvällen, oj, just det aprilkväll var det ju.

  4 reaktioner på “Omtumlande natt

 1. evadramin
  april 25, 2020 kl. 20:52

  Vilken dramatisk natt. Så skönt att er sydfransyska kom hem igen. Hoppas ni snart få höra henne sjunga igen.
  Den parasollen är ju helt perfekt, så snygg.
  Skönt med egen salong.

  • april 26, 2020 kl. 02:35

   Billigt blir det för JR i alla fall 😄

 2. april 26, 2020 kl. 10:43

  Vad skönt att Sydfranskan kom hem igen!

  Parasollet ser verkligen bra ut och attans vilken fin färg 🙂

  Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: