Efter regn kommer sol

Vi hade lite regn igår förmiddag och sedan uppehåll men inte direkt blå himmel. Jag var bara tvungen att fota himlen igår kväll.

Fina nyanser av grått och jag sprang runt huset.

Lite drömska moln och solen som lyste upp det hela. Riktigt vackert tycker jag.

När jag kom runt på baksidan var det mer oroligt och det skulle visa sig vara sant. Ett riktigt åskoväder kom över oss inatt och hundarna tyckte nog att det smällde lite för bra. Turbo hann inte lyfta på locket till JR:s toalett och allt hamnade på golvet där. Kuma fann det säkrast att sova på hallgolvet och R2D2 i rummet hade stannat. Men vi sov bra och har inte märkt av ett dugg.

Jag satt ute mest hela dagen och ett litet plan cirkulerade ovanför flera varv.

Jag försökte fånga det på en bra bild och där syns det att det är ett plan.

Kan vara ett alien eller kanske ett ufo vem vet men det lät som ett vanligt plan. Ja, det är vad jag roat mig med idag. Vad har ni gjort?

Livet blir inte roligare än vad man gör sig eller hur? Vi satt och lyssnade på en trevlig sommarpratare och Wong kan jag rekommendera. Fråga inte om förnamnet för det kommer jag inte ihåg. Men kloka ord av en klok man.

Men alla dagar har ju ett slut och Turbo anser att det är dags att stänga butiken för idag. R2D2 jobbar för fullt så vi kan sova bra och det gillar hundarna.

Roligare än så här blir det inte idag och vi är väldigt nöjda med det. I morgon är det en ny dag och vi får se vad som händer då.

4 svar på ”Efter regn kommer sol

 1. Regnovädren varar sällan länge här i södra Europa, därför känns det bara skönt när dom dyker upp (om man inte blir alltför överrumplad 😉 ).

  Ha en fin vipplardag!

  • Eller bor i de riktiga bergsbyarna där det ofta är översvämning. Läste att det haglat no om Beziers och vinbönderna där är inte glada.
   Mina vipplardagar är lite av egentid. 😀

 2. Otäckt med åska när det är nära. Jag tycker också att molnformationer är vackra och dom växlar utseende hela tiden.
  Wong heter Ola i förnamn. Han och min yngste som var klasskamrater i grundskolan. Det var en väldigt trevlig och intelligent kille.

Lämna ett svar