Rapport från tant snedkäft

Från att på morgonen vara väldigt svullen så blir det mer snett på dagen. Men det fungerar att äta och det går åt rätt håll. Idag körde jag sista maskinen med tvätt för denna vecka. Mina trosor fick vaja i den snåla vind som var. Undangömda bakom mullbärsträdet är det ingen som har ont av dem. Eftersom det var lite vind satte vi oss på trädäcket och intog våra vitaminer.

Hundarna följde med och lade sig i trädgården. En sommarpratare fick göra oss sällskap Björn Natthiko Lindeblad. En gripande och i mångt och mycket tänkvärd berättelse var det han bjöd på. Nu vet jag att JR har lite svårt för dessa bitar men kände att det var nyttigt ändå. Ni får lyssna så förstår ni vad jag menar.

Tyvärr, kom apan hem och han kan inte spela ett enda spel utan att skrika. Måste vara något fel på den ungen för kompisen han hade med sig hem skrek inte alls. Vi gick in istället för att vila en stund som vi tänkt.

Det får bli en annan dag och hundarna kände nog att det var bra. Jag gick bort och rev ner mina trosor och lite annat. Är värmeböljan över oss så är den. Men det hade varit skönt att slumra en stund i vilstolarna som är så bekväma, om det bara inte varit så förbaskat varmt

.

JR tar ett snack med H inomhus och hundarna somnar på det svala golvet. Jag plockar fram datorn och börjar läsa bloggar. Sedan blev det en god middag för hundarna och lite småttan och gottan för oss. Gjorde en äggröra med ost och sedan blev det gurksallad,potatissallad med skinka och lite krabbsallad till det. Öppnade en burk med makrill i tomatsås och basilika till det som vi delade på. Smakar ju alltid godare utomhus men i denna värme stannar vi inne nu.

I morgon har jag ingen tvätt men ska strö lite kaffesump här och där. Ja, man har ju alltid saker att stå i eller hur? Det blir nog svettigt värre och det får bli min uppgift i morgon. JR hittar säker på något efter frukosten han också.

Sista juli i morgon och sedan augusti. Högsommar här då.

4 svar på ”Rapport från tant snedkäft

  1. Mysigt under parasollet.
    Så nu fick ni liv i luckan igen. Kommer väl snart en boll!!
    Visst finns det alltid något att göra.

  2. Jag är sååå nöjd med min tvättmaskin som har en kombinerad torktumlare inbyggd. Det är så himla pillrigt att hänga underkläder på strecken. Allt annat hänger jag dock ut, bara underkläderna som får snurra runt i värmen 🙂
    Skönt att det går åt rätt håll med köttbullen! Skönt att kunna äta igen även om det är lite snett…

    Ha en skön fredag!

Lämna ett svar