Fortfarande fuktigt och det innebär en lugn dag

Vi hade ju ett uppdrag förstås och efter duschen satte JR igång att packa Bongboxen. Han hade även köpt till lite då han gjorde en storhandling med Mackan. Hoppas alla saker ska bli till belåtenhet, men det lär vi väl få höra när väl paketet är framme hos mottagaren.

Nu är den levererad till postmadamen och förhoppningsvis snart borta från byn. JR kollade när posten skulle vara öppen idag och den öppnade klockan 17.00 till 19.00. Före det var den öppen på morgonen till 12.00 och det skulle vi aldrig hinna. Så efter en sommarpratare och lite b-vitamin tog JR teslan upp till posten. Han deklarerade allt som present och postmadamen hjälpte till att fylla i tullblanketten.

Vädret var som man nog säger växlande molnighet idag. Riktigt skönt med vindpustar som gjorde gott om man satt stilla. Vi hör traktorer sent på kvällarna när vi är ute innan läggdags så det jobbas på för fullt med skörden nu. Jag kan inte se om det är röda eller gröna druvor i vårat vinfält, men vet att de skördar de gröna först och det är bråttom nu.

Här börjas det blomma minsann. Strödde ut kaffesumpen idag på rosorna och snart ska det bli någon mer bild på en utslagen sådan. Vårat citronträd har växt otroligt mycket denna sommar och jag hoppas på att det ska blomma om något år.

Gräsmattan är till belåtenhet och även Kuma provligger den nu. Där bakom honom ska det bli trädäck och då kommer allt se enhetligt ut.

Ikväll firar vi med en GT eftersom det är pensionärernas dag. Grattis och Skål !!

3 svar på ”Fortfarande fuktigt och det innebär en lugn dag

  1. Bong box? Vad är det för nåt – en “vanlig” låda, eller?

    Jag kunde inte fira pensionärernas dag igår, så jag firade durspelets dag och sjöng en trudilutt 😀

  2. Var ju bra att paketet kom i väg. Så skönt med en postmadam som är hjälpsam. Mysigt med gräsmattan.

Lämna ett svar