Lite grann från ovan

Trot om ni vill men jag har en egen levande drönare. JR tvättade Mackan så han var väldigt högt uppsatt eller stående högt ska jag väl säga.

Roligt att få ett nytt perspektiv på saker och ting och i detta fall vår trädgård. Som ni ser så kom solen tillbaka idag och även värmen. Jag passade på att tvätta lakan och JR att tvätta Mackan.

Idag kändes det som en svensk sommar ute då vi hade +25 i skuggan. Jag njöt i solen för en gångs skull. Annars brukar jag hålla mig i skuggan hela tiden.

Hemma på våran gata. Det är för det mesta väldigt lugnt, förutom när någon ungdom väljer att köra trimmad moped eller lätt motorcykel förbi oss. Tror att backen längst upp på gatan inspirerar till att gasa på för det är brant som tusan där. Men det bjuder vi på för så ofta är det inte att vi störs av det. Fast idag kom det två Mirageplan på rätt låg höjd över vår by och det ska jag säga hörs ordentligt.

Utsikten vi har mot vinfältet som inte är så litet. Vi bor på landet men ändå rätt centralt.

Jag var nöjd när JR tvättat klart på taket av husbilen för man kan ju halka och varför måste han envisas att ha träskor på sig? Finns andra skor med gummisulor som är säkrare tycker jag. Men det gick bra även denna gång och jag kan pusta ut. Vi fick en skön eftermiddag ute på trädäcket och lyssnade på en podd innan vi gick in för kvällen.

Min lummiga trädgård börjar se ut som jag tänkt mig. Lite skugga och sol här och där. Nu fattas bara poolen som ska ge oss välbehövlig svalka under de varmaste månaderna. Mitt eller vårt lilla paradis i tillvaron. Idag har vi hört ovanliga kvitter i träden så nya arter av fåglar kanske har kommit hit.

Läste att coronaviruset ökat i Sverige så jag hoppas ni verkligen är rädda om er och tvättar händerna regelbundet, håller avstånd och munskydd där det behövs. Denna flaska finns med oss överallt när vi rör oss utanför trädgården.

8 svar på ”Lite grann från ovan

 1. Men så Fint ni har det, nu såg jag bättre hur allt såg ut det tackar jag för. Ert fina paradis. 🔆
  Men hallå där! Träskor på husbilstaket, kråver skärpning till nästa gång. På han!
  Covid19 har ökat i hela Europa, så det är bara att fortsätta hålla sig undan och tvätta händerna.
  🌿🌺🌿

 2. Skönt när man kan vara i solen utan att bli grillad.
  Vinfältet ser så trevligt ut. Tänk att ha det precis utanför tomten så underbart.
  Corona ökar väldigt mycket i Europa men ökningen i Sverige är mycket mindre. Men det är ju sådant som växlar hela tiden. Men vi håller avstånd och spritar händerna när vi vistas bland folk. Vilket vi försöker undvika.

Lämna ett svar