Tack och hejdå september

Kan inte klaga på månaden som gått för den har varit både varm och lugn. Vi har väl såsat runt lite lagom skulle jag vilja säga. JR har spikat och bankat lite och jag pysslat med annat. Turbo har kört igång ett löp och förhoppningsvis ska det snart vara över. Kuma blir bara så förvirrad av det hela. Han förstår inte riktigt vad Turbo förväntar sig av honom. Helst vill han bara softa i trädgården och att ha henne svassande runt blir bara förvirrande.

Inte lätt att vara karl i det här huset. Men oftast är det lugnt och Turbo har annat att roa sig med. Nu seglar vi in i oktober och hoppas att denna månad också blir mild och fin. Idag har vi suttit ute ända till klockan sex på kvällen då det började kännas lite kyligt. Ja, jag vet att vi är bortskämda och börja nog bli som fransmännen som börjat klä på sig varmare kläder.

I morgon ska vi våga oss på en tur. Jag behöver köpa lite saker till mig och så vill JR köpa fler kryddor på GiFi. En affär som har allt mellan himmel och jord. Men där går inte jag in utan det får bli JR som gör de inköpen. Sedan behöver vi se lite annat emellanåt och det är tryggt att sitta i Mackan och åka runt lite.

Vi har nog lärt oss leva med coronan och det känns inte så konstigt eller jobbigt längre. Avstånd, munskydd i affärer och handsprit när vi kommer ut i Mackan. Enkla saker som är lätta att komma ihåg. Vi vet ju inte om vi haft en släng av skiten eller inte då ingen av oss har testat sig. Men symptomen av det känns det som vi hade i våras. Därför är vi försiktiga och utsätter oss inte för onödiga risker.

Livet är verkligen annorlunda idag än för ett år sedan. Men det gäller att göra det bästa av livet vi har.

2 svar på ”Tack och hejdå september

  1. Här hemma har folk sedan ett tag börjat med varmare kläder trots att september verkligen har varit fin.
    Handsprit går det åt mycket av. Finns numera överallt i butiker och på andra ställen.
    Hoppas det blev en trevlig utflykt.

  2. Jag säger tvärtom – det är skitsvårt att komma ihåg! När vi suttit ute och ätit – med stora avstånd – och ska gå iväg. Ja, då kan det ta en bra stund innan vi fattar att vi ska ha munskydden på igen… Fast då är det ju så få människor så man inte blir påmind.
    Ha en fint start på den bästa månaden 😀

Lämna ett svar