Då var vi där då

Vintertid och alla klockor är ändrade så vi är i rätt tid. Vädret idag har känts lite höstlikt men det är helt ok. Idag har vi ägnat våra golv ett viss intresse och då våra ryggar protesterar en del har vi tagit det väldigt lugnt. Jag satte mig ute med hundarna då JR körde snabeldraken som Kuma verkligen avskyr. Men först körde han lillteslan upp till torget som ju har marknad på söndagarna. Idag var den ännu större än sist så det var riktigt roligt.

Musslor och grönsaker i långa rader. Vi köpte endast baguette till vår frukost. Solen blev lite blekare när dagen fortsatte. Efter att vi klarat av golven orkade vi inte göra så mycket mer. Hundarna var trötta och ville också gå in och sova.

Därför har vi tillbringat resten av förkvällen inomhus. Det blir ju mörkt tidigare nu när klockan vridits tillbaka. När jag stod i duschen idag trodde jag att JR skulle få spel på micron. Det lät blipp blipp massor av gånger och så några väl valda svärord. Klockan på micron är riktigt djävlig att ställa om. Likadant var det med vår förra micro i Sverige. Men fan den som ger sig sade JR och tillslut besegrade han den.

Idag är det min pappas namnsdag tillika FN-dagen. Jag skickar en tanke till honom och hoppas att han kom dit han trodde. Han var ju stensäker på att det skulle bli bra och han hade varit där och hälsat på. Men han ville aldrig berätta för mig om det, du får se sedan sade han. Vi ses där då!!

JR drömde att vi fått tillbaka 248000 kronor på skatten så det ser jag fram mot. Men jag sparar min pension till poolen och lite annat som vi planerar. Utegångsförbud från klockan 21.00 till 06.00 råder hos oss nu och det är inget som hindrar vårat liv. Munskydd har vi blivit vana vid så det åker på så fort vi går ur bilen. Idag blev det fyllda tomater till lunch och ikväll kör vi korv med bröd. JR har hittat så goda frankfurterkorv och det ser jag fram mot.

Ja, då siktar vi mot sista måndagen i oktober då.

6 svar på ”Då var vi där då

 1. Så härligt med söndagsmarknad. Ser på bilden att alla har mask och håller avstånd.
  Så bra att JR vann över mikron, ha, ha.
  En liten rättelse, FN dagen var i går den 24 oktober.
  Hoppas att JRs dröm går i uppfyllelse.

 2. Vissa klockor är rent överjävliga att ställa om! Vår sovrumsklocka är sån fastän den egentligen ska ställa om sig själv.
  Trevligt med marknad 🙂

  Ha en fin start på veckan!

 3. Till och med jag har överlevt omställning till vintertid, det är maken som fixar klockorna. Själv är jag ännu risig utan att riktigt veta vad jag lider av mer än en djup trötthet och ont i vänster sida av tungan från och till, men det jag ju vad det är. Kram

Lämna ett svar