Administrativa saker avklarade

Eftersom vi inte hade hunnit ändra folkbokföringsadressen hit ned så hamnade skatten för oss hos H. Igår hade vi ett evigt jobb att få ned fakturan hit. H fotade och jobbade på och vi tjatade på stackarn som gjorde sitt bästa. JR tog sig ned till Super-U och köpte kassetter till vår bläckstråleskrivare. Jag propsade på att vi skulle ha den kvar och nu hade vi nytta av den då kassetter fanns att köpa. Tonerna till vår laserskrivare har inte hittat hit ännu.

Jag funderar på att säga upp mig från IT-avdelningen men JR vägrar att skriva på uppsägningspappren. Nåväl vi fick ut ett troligtvis acceptabelt papper som JR postade idag. Livet ska väl inte vara alltför lätt eller hur?

Att vädret var åt det negativa hållet gör inte att vi jublar. Regn hela natten verkar det som och ingen sol alls på dagen.

Men vad tusan vi kan inte hänga läpp för det.

Vi laddar för lördagen och vipplingen säger jag. JR deppar då han inte kan vara ute som han vill. Kom igen säger jag bara 🙂

1 svar på ”Administrativa saker avklarade

  1. Nån måste ju sköta det där lite tråkiga. Men skönt när det är gjort.
    Det är bara att vänta ut det grå och trista vädret.

Lämna ett svar