Dags för nästa tur då

Idag hade vi tid hos veterinären i Beziers för Kumas vaccinering och nu var jag inte alls nervös.

Men vad nu då? Ska vi verkligen ge oss ut i denna dimma? Tydligen väderväxling på gång. Förhoppningsvis till ett mildare sådant med trevliga temperaturer.

Hela världen kändes suddig och allt var vått av dimman. Men vi hade ju en tid så det var bara att köra efter frukost och lite annat. Jag satte igång en maskin med tvätt och så tog JR teslan till torget för att köpa bröd.

Någon är väldigt rädd om sina tassar. Inte mysigt att bli våt om dem. Men man måste ju kolla in hela tomten.

Så där ja det ordnade upp sig. Tänk vad nyttigt det är med att äta frukost. Dimman var borta och lite blått tittade fram så allt såg ljusare ut. Inte mycket trafik idag heller men så körde vi mitt under lunchpausen här nere. Timmarna mellan ett och två är perfekta att vara ute på vägarna för då är det lite trafik.

Jag och Turbo stannade kvar i bilen när JR och Kuma gick in till veterinären.

Vädret blev bättre hela tiden och vi roade oss med att titta på naturen.

Ett olivträd står där vi oftast parkerar när vi får plats. Idag var vi tidiga och platsen var ledig. Det är precis bredvid hundaffären och lite roligare att titta på allt folk som kommer för att handla. En del hundar kommer också förbi och Turbo tycker att det är så roligt.

Nog för att det blev rätt behaglig temperatur när solen tittade fram, men är det inte lite väl kallt att gå utan skor? Riktigt snygga boots var det också. Om jag hade kunnat få på mig sådana så kanske jag plockat in dem. Men min ankel är inte bootsvänlig.

Vi gjorde ett kort stopp vid Jardin och köpte tuggben till hundarna och sedan körde vi hem. Naturligtvis hade vi glömt en hel del igår så JR fick gå in och handla det. Torsdag är inte den bästa dagen att handla för då vill väldigt många göra det. Tog lite tid för JR alltså men vi fick med oss allt hoppas vi.

I morgon stannar vi hemma.

3 svar på ”Dags för nästa tur då

Lämna ett svar