Fredagspyssel

Igår kom det ett paket och vi blev så glada för nu kunde vi äntligen göra det administrativa som vi har väntat med.

Japp, vi fick tonerna till laserskrivaren. Fast JR har ju köpt färger till vår bläckstrålestrivare så jag satsade faktiskt på den inför min utskrift idag. Men jag startade med att pressa lite apelsiner och clementiner för morgonjuicen. Sedan skrev jag det papper som ska skickas iväg.

Om det gick som på spåret? Nähä då. Min dator fick en knäpp och jag trodde att nu hade den flippat ut ordentligt. Men efter ett tag fick jag ordning på alltihop. Lättnaden var stor när jag äntligen fått ordning på allt.

I morgon blir vi hemma och hoppas på att det blir uppehåll. Jag ska vippla ett tag och sedan. Lördag och sista dagen innan fjärde advent.

Snart julafton.

3 svar på ”Fredagspyssel

  1. Så bra att tonerna kom nu.
    Varför ska det vara enkelt när det kan vara komplicerat!!
    Hoppas ni får en trevlig lördag

  2. Så du har kommit i fas nu och har koll på vilken advent som är på ingång? Men hur i allsin dar kan fjärde advent redan stå och vinka runt hörnet…

    Duktigt fixat med det tekniska!

Lämna ett svar