Snart vänder det

Åtminstone kommer ljuset tillbaka sakta men säkert och jag misstänker att för de som bor i Sverige är det underbart. Här har vi åtminstone haft soliga dagar och även varmt. Sedan en vecka tillbaka är det riktigt skönt på dagarna.

Det är något visst med doften av nyklippt gräs och sedan stannar man upp och tänker, men det är ju fjärde advent i morgon och snart julafton! Lite mysko är det för en utflyttad svensk. Men så härligt och jag klagar absolut inte.

Ytterdörren har stått öppen största delen av dagen och det är så mysigt. Hundarna har gått ut när de känt för det. Jag har gått omkring med ett stort leende och vipplat idag. En god espresso efter det och en skön dusch så är lördagen perfekt. Gjorde baconmackor till fikat och de blev mums.

Visar mitt misslyckade foto på ljusslingan JR köpt. Den blinkar och har sig hela tiden. Ni får använda er fantasi hur det kan se ut. Sju olika varianter finns det så vi kan ändra från kväll till kväll. Den lyser sex timmar och det är vårat bidrag till julen i trädgården. Snart blir det för ljust att ha någon slinga på kvällarna men då kan vi sitta ute och mysa istället.

Fjärde advent i morgon och vi ska äta grönmögelost med kex som smakar pepparkaka och till det ett glas rött. Vi är ändå inte särskilt förtjusta i glögg.

6 svar på ”Snart vänder det

  1. Nyklippt gräs doftar sommar även om det är i december.
    Så härligt med öppen dörr så hundarna har frihet att välja var dom vill vara.
    Önskar er en trevlig fjärde advent med gott att äta och dricka.

Lämna ett svar