Orolig natt och läkarbesök idag

Både jag och JR sov oroligt inatt, men morgonen kom och vi traskade iväg till läkarmottagningen. Vi hade bestämt möte med vår trevliga C och lite sena kom vi in till CL som pratade engelska helt suveränt. Vår vän C lämnade av oss och sedan fick vi en ordentlig undersökning. CL var imponerad av våra pass med hologram och sedan blev det både invägning och mätning av både det ena och andra. Nu har vi nya recept för en månad men ska lämna in urinprov och blodprov . Var vet vi inte men tror att det blir på pharmacian vilket verkar vara det normala. Sedan ska vi ta blodtryck i tre dagar. Efter det ska vi boka ny tid med CL efter en månad.

Känns ändå skönt att vara inne i systemet och ha fått en läkare.

Nu vet vi att vi får vaccin när det blir vår tur. Vår CL var noga och vi känner oss trygga. Men det har vi läst oss till tidigare att läkare här i Frankrike är ytterst noggranna. Lite peppade av henne tog vi en promenad nere vid vinfälten idag till hundarnas glädje. Men jag undrar lite hur vi kommer att känna i morgon?

I skåne gick vi nästan en mil varje dag med hundarna och efter mitt benbrott blev det med lite vila då och då. Vi har slarvat här nere men nu har vi bestämt oss för att en tur var dag får det bli. Både jag och Kuma behöver gå ned i vikt nu.

De var glada när vi kom hem igen och sover som slagna ikväll. Ny ordning är inrättad i detta hus från och med idag. Vi har slarvat med traskeriet måste jag tillstå.

  4 reaktioner på “Orolig natt och läkarbesök idag

 1. januari 22, 2021 kl. 21:50

  Sov Gott!

 2. evadramin
  januari 23, 2021 kl. 00:36

  Så bra att ert läkarbesök blev så bra och ni nu är hyfsat friska eller hur jag ska tolka det.
  Det där med att du och Kuma behöver går ner i vikt tror jag inte ett dugg på. Ni båda har väl det som kallas trivselvikt tror jag. Fortsätt och trivs med det! Men att röra på sig lite mer är ju aldrig fel!

 3. januari 23, 2021 kl. 09:46

  Vad skönt att ni har kommit in i rullorna för sjukvården och att ni fick förtroende för läkaren.
  Hoppas ni följer doktorns råd och promenerar mera! Det är nyttigt att röra på sig 🙂

  • januari 23, 2021 kl. 10:11

   Vi gick en sväng redan igår med hundarna. Allt för hjärtat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: