Inte som vanligt en söndag hos oss

Med en vecka som inneburit än det ena och andra med saker så har vi låtit städningen vara en del. Detta har inte varit så bra då Turbo haft en fällningsperiod. Men vi känner att vi inte orkar köra på som i unga år nu. Kanske sviter av corona, vem vet? Men vi lyssnar till kroppen och när den säger ta det lugnt så gör vi det.

Men idag körde jag vippling efter frukosten som var sen då vi tog sovmorgon. JR cyklade till torget och köpte våra baguetter innan det var dags att göra något. Byte av lakan i sängen ett måste och vinden ute gjorde det lätt för mig att skaka lakanen som nu ska tvättas. Sedan körde jag igång med min vippling när JR duschade. Har jag berättat att jag kör med en regnbågsfärgad vipplare? Nåväl det gör jag och den gör jobbet roligare.

Innan det var dags för snabeldraken fick Turbo en borstning. Nu verkar det vara klart för JR tyckte att det var lättare och inte mycket päls som lossnade. Skönt då damen i fråga sällan är stilla utan alltid verkar vara på språng om dagarna. Idag blåste det visserligen lite kalla vindar men eftersom temperaturen krupit upp på tvåsiffrigt plus kunde vi ha dörren öppen, till Turbos glädje. Kuma var också ut då och då.

Nya smoothien med ananas och lime smakade superbt. Riktig energikick vilket man behöver på morgonen. Jag hade ju i två kumquatar också.

Nu startar vi sista veckan i januari och temperaturmässigt ser det riktigt lovande ut här. Det kryper upp mot arton grader om dagarna vilket innebär att snart byts snickarbyxorna ut mot tunnare byxor. Så även om coronan frodas så blir det en sommar och vi ser fram mot den.

3 svar på ”Inte som vanligt en söndag hos oss

  1. Lyssna på kroppen ska man göra. Kvittar ju egentligen vilken dag man gör vad på!
    Skönt när det börjar bli lite varmare.

Lämna ett svar