Vad gör ni om dagarna undrar en del

Kan säga att något problem att fylla dem trots corona har vi inte. Inte före eländet heller då vi har ett hus som kan pysslas om en del och hundar som kräver uppmärksamhet. Idag fick emellertid teslan vila då vi äntrade Mackan för en tur till Pharmacian. Kan berätta att vi varit duktiga och fyllt burkarna med kissprovet. Men nu var det våra medusiner som vi skulle hämta ut. Hundarna fick naturligtvis följa med på den korta färden. No one is left behind.

Fast småfåglarna fick inte följa med. Vi var lite oroliga att det skulle bli dyrt med alla medusiner men trots att vi ännu inte har vare sig registreringsnummer eller carte vitale så blev det inte ett dugg dyrare än i Sverige. Jösses, får vi allt gratis när vi har alla papper då? Ja, man undrar en del. JR passade på att gå in på Super-U för att köpa bröd och kompletteringar till vår meny. När vi kom hem blev det en sen frukost och lite vardagliga sysslor.

Jag hade satt lakan i tvättmaskinen som efter tre timmar var klara att sättas på tork. Småfåglarna fick lite bröd från igår. Det såg ut som att det skulle bli regn i morse, men istället fick vi lite sol på eftermiddagen. Inte så sköna temperaturer som vi vill ha men de kommer.

Annars var allt sig likt sedan vi varit borta en kort stund. Jag lekte en stund med Turbo ute då det med kast av liten tiger. Något som hon uppskattar. Vi hade tänkt gå en promenad men med molnen som såg hotande ut bestämde vi oss för att vänta tills i morgon. Man vill ju njuta av promenaderna också och inte komma hem våt.

Längtar tills vi kan sitta här och dricka vårat morgonkaffe. Det kommer så mycket vet jag, men om det blir en tredje lockdown här vet vi inte. Diskussioner om att det ska bli så florerar så vi befarar att februari kan bli en instängd månad. Men vi är beredda och efter två lockdowns är vi luttrade och vana.

Men i morgon är en annan dag och vi roar oss så mycket vi kan.

  5 reaktioner på “Vad gör ni om dagarna undrar en del

 1. evadramin
  januari 26, 2021 kl. 00:32

  Med hus, hundar, trädgård så har ni ju fullt upp nästan jämt. Man måste ju även ha tid att sitta ner och bara vara också. Men den tiden kommer nog snart när det blir vår igen.
  Är det Turbo som silverglänsande står vi dom vackra palmerna? Vacker bild i alla fall.
  Så fin kaffeplats som ni snart kan använda.

  • januari 26, 2021 kl. 01:50

   Ja det är Turbo. Hon vill alltid vara med när någon av oss går ut.

 2. januari 26, 2021 kl. 10:38

  Här stramas det också åt, men jag hoppas innerligt att vi inte får hem-karantän igen. Att gå ut ”utan anledning” gläder vi oss åt. Man får vara glad för det lilla…

  Jättefin bild på Turbo! Den platsar i familjealbumet 😀

  Ha det gott!

 3. januari 27, 2021 kl. 08:16

  Vilken livfull dans! Är det så ni visar er glädje – just nu?

  • januari 27, 2021 kl. 09:43

   Glädje nej men man måste röra på sig ifall vi får ett tredje lockdown.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: