Lördag och ja ni som följer bloggen vet….

JR gick ut för att avsluta avsnitt 3 på staketet. Har bett honom att slå av på takten nu då vi har insynsskydd till belåtenhet. Nu är det mest helheten som ska göras. Kan ju inte låta min raring slita ut sig så jag hade full koll idag. Nu har han inte fler plankor så han kan inte spika mer. Bra så, vi har annat att ta oss för om så skulle vara.

Jag vipplade och gick även en sväng med Carolin så nu luktar det gott inomhus. Fast jag kan inte säga att det luktade illa före min vippling. Är så glad när vi varit ute en sväng och öppnar upp alla jalusier och det luktar fräscht inomhus.

Fick förövrigt ett fint tips från en läsare angånde denna:

Jag har ju undrat vad det var för en buske vi köpt och det verkade finnas flera namn men det jag fastnade för var Red Robin. Lätt att komma ihåg och verkar vara en perfekt buske som vi kan få fin här framför trädgården. Men…. nu är det så att vi funderat på hur vi ska göra här:

Grannen har ju en fin häck som börjat hänga över vår fula bast vad det nu är. Vi har funderat hit och dit på vad vi ska göra här så det ser trevligare ut. Tack vare läsaren på min blogg har vi bestämt oss för att plantera Red Robin här. Tror det kommer bli superfint och sedan är det bara att ansa det hela så den blir en tät häck. Vad tycker ni?

Såg att det är dags att klippa bort lite gula blad från lilla palmen. Ut med det gamla och in med det nya eller hur?

Ja, vi går runt och inspekterar varje dag för att se vad som ska göras eller bara låta bli att göras. Turbo har full koll och hänger gärna med. Det går fort nu med växtligheten så det gäller att hänga med. Bugganvillan är jag fortfarande lite tveksam till men avvaktar för kanske kanske. Skynda långsamt säger man ju och vem tusan har bråttom.

JR har börjat få färg på armar och ansikte efter staketjobb. Jag själv skyndar som sagt långsamt men har fått färg på underarmarna. Kan berätta att snart öppnar salong klipp ute på gräsmattan till JR:s glädje.

2 svar på ”Lördag och ja ni som följer bloggen vet….

  1. Det är så himla bra med bloggvärlden! Man kan verkligen få superbra tips. Såg hennes utförliga förklaring i förra inlägget 🙂

    Ha en skön söndag och helga nu vilodagen!

  2. Det blir troligen väldigt snyggt med en sådan häck.
    Finns alltid något att göra i en trädgård. Mysigt att gå runt och kolla och göra vad man känner för just då utan att känna något tvång.

Lämna ett svar