Sista dagen i februari

Den visar sig från en tradig sida och börjar med ett par regnskurar. Nu regnar det inte som i Sverige så man skulle kanske kalla det ett lätt vårregn. Men JR var inte glad då han blev lite våt när han köpte bröd.

Dags för nya lakan i sängen och så gjorde vi rent golven. Känner oss riktigt duktiga men Turbo har misströstat en del.

Kan vi inte gå ut pappa? Men inte idag för JR tog inte på sig sina jobbarbyxor då vi inte har mer pinnar hemma till staketet. Bra, tycker jag för han behöver vila upp kroppen ett par dagar från byggandet. Men sysslolösa är vi inte alls. Har nu fått kontakt med en advokat som ska hjälpa oss att deklarera första gången här i Frankrike. Så skönt med proffshjälp sedan ska det flyta på precis som i Sverige med mail och ett knapptryck för godkännande. Så nu kan JR sova bättre om nätterna.

Turbo hade ändå en hel del att titta på genom fönstren idag. Vinodlarna hade möte i grönsakstantens garage. Det vällde in bilar och gubbar med både det ena och andra i händerna. Jag var ute en sväng på baksidan med hundarna och djädrar i min låda vad det diskuterades i garaget. Högljudda röster hördes och jag hoppas att de blev sams tillslut.

Här har de börjat köra in och jag tror att det måste varit minst 20 bilar tillslut. Så var det även förra året och det hela avslutades med lite petang på grusgången så de var nog rätt överens tillslut. En del var nog lite på pickalurven i alla fall då det vinglades en del bland herrarna. Lite liv och rörelse såhär på söndagen.

Regnet upphörde och nu ska det bli uppehåll framöver. Skönt tycker både vi och hundarna. Ny månad och vi har lite på agendan. På tisdag ska Mackan få ny olja och filter. På onsdag ska vi köpa fler pinnar. Ja det är mycket nu. Just det ja, ska köra lakanen i tvättmaskinen i morgon.

Såg sista deltävlingen av mello igår och den var riktigt underhållande. Tyckte att rätt låtar gick vidare till finalen. Nu blir det väl andrachansen nästa lördag och sedan Final. Tycker det är roligt med musik och hade önskat fler shower och musikunderhållning. Man blir glad av det.

2 svar på ”Sista dagen i februari

  1. Snabbspolade Schlagern igår och tyckte att The Mamas var bäst. Saade impade inte ett dugg på mig. Men som sagt, jag snabbspolade och hörde inte mycket av låtarna alls 🙂

    Hoppas ni får en finfin start på den nya månaden!

  2. Då hade ni en del att titta på i går.
    Veckan är ju nästan full, hoppas ni hinner med allt!!

Lämna ett svar