Mars mars måne jag kan lura dig till skåne

Ibland dyker det upp ramsor från barndomen och idag ploppade det upp en som passar tyckte jag. Jag brukar ju bädda när JR är och köper bröd. Känns så bra att kunna gå ut på trädäcket och skaka täcken utan insyn. Idag hörde jag en grov röst från andra sidan = Askan som på ren franska sade att det var fint . Okej, vi har fått ett godkännande av vårat staket. Hon sade det så högt så det var nog meningen att jag skulle höra det. Känns bra.

Gammal bild men det var hit ner vi gick med hundarna idag. Eftersom vi inte hade några måsten utöver lakantvätt och maskinen sköter sig självt så kopplade vi hundarna och traskade iväg. Riktigt skönt tyckte vi och hundarna njöt at att få nosa på nya ställen. Tyvärr hittade JR en fästing på Kumas tass när vi kom hem så i morgon ska tabletter köpas på vår pharmacia. Ikväll ska vi undersöka pälsar väldigt noggrant.

I morgon ska Mackan få nytt oljefilter och olja. Vår trogne vän behöver lite översyn då och då. Vi har tur att ha en bilverkstad i byn med duktiga killar. Nu är det lite tidigt så jag tänker stanna i sängen ett litet tag till efter att han åkt. Men sen blir det frukost minsann.

Trötta hundar ikväll och nöjda efter en god middag.

I morgon har vi inga planer alls så det får väl bli lite småpyssel , nej vänta nu min klipperia skulle ju öppna nu då salongen har insynsskydd. JR ska få sig en overhauling som det så vackert heter. Saxen är slipad så nu kör vi.

2 svar på ”Mars mars måne jag kan lura dig till skåne

  1. Trevligt att promenera mellan fälten.
    Ett otyg med fästingar.
    Med öppen salong och du sysselsättning i morgon också.

Lämna ett svar