Torsdag och en del administrativt

Sådär väder idag men det kändes varmare då luften inte var lika kall. Kanske dimman igår kväll som förde med sig varmare vindar. Tog sovmorgon då de flesta av oss verkade trötta. Jag vaknade efter att ha drömt om att ha spelat långgolf inomhus. Vad det nu kom ifrån?

Nåväl jag körde igång en maskin med tvätt och JR tog Mackan till Super-U för storköp. Känns bra med påfyllda lager av dittan och dattan. Efter frukost startade JR med insamlandet av information till vår franska deklaration och det är en del första gången man gör den. Vi har ju tagit hjälp till det och allt ska skickas till henne. Jag hängde upp den färdiga tvätten och underhöll hundarna lite. Men sedan fattades en del från mig så jag var tvungen att koppla upp mig också.

Körde med öppen dörr så hundarna kunde gå in och ut som de hade lust till. Något som de uppskattar.

Det knoppas lite här och där nu och jag blir så glad att se det. Vi hade tänkt plantera mina fina blåregn idag för JR hade köpt planteringsjord, men det administrativa tog sådan tid och vi vill få iväg allt till advokaten. Det finns ju en dag i morgon också.

Något annat som också fick vänta idag var nästa sektion av staketet. Men pinnarna står klara att sättas upp så … I morgon är en annan dag liksom. Inget som stressar JR utan är mer som lockar verkar det som.

Nästan hela gräsmattan består av dessa blommor. Jag föredrar ju dem framför maskrosor men antar att de tillhör släktet ogräs. Kan ju ha fel och det har jag gärna för de är så fina. Men antagligen ryker de om någon dag eftersom gräset växer och vi vill gärna ha det kort med tanke på fästingar mm. Vi köpte ju tabletter igår som hundarna fick direkt vi kom hem men kort gräs är ändå att föredra.

Jag fick meddelande från svenska Skattemyndigheterna igår och naturligtvis ska Magdalena ha pengar av mig. Kvarskatt och jag blir sint. Men detta är sista gången och sedan kan hon finansiera sina saker från annat håll. Sådär fick jag ösa av mig lite galla då.

Men i morgon ska det bli mer fysiska övningar med plantering och staket har vi bestämt. Passar bra att göra på en fredag. Dansa gärna sade min läkare till mig så jag får väl köra några mows vid planteringen då.

Inläggsnavigering

  8 reaktioner på “Torsdag och en del administrativt

 1. mars 4, 2021 kl. 23:16

  Det dröjer länge innan vi har blommor här, snöfritt och några har skrivit om typiska tidiga enstaka vårblommor. Vi är på landet och det var skönt kände jag när vi kom ut vid middagstid. Mörkt som en svart säck, ska kolla imorgon om någon blomma har tagit sig upp. Kram 🌺🐘🌺

  • mars 5, 2021 kl. 01:17

   Säkert något litet har tittat fram/Kram

   • mars 5, 2021 kl. 10:25

    Kan jag bara drömma om, var -4 igår när vi kom och idag har snöoväder dragit förbi under förmiddagen. Hahaha våren kommer dessutom senare till Roslagen jämfört med Stockholm. 🌷

 2. evadramin
  mars 5, 2021 kl. 01:10

  Vilken märklig dröm!!
  Lite trist med deklaration men tydligen ett nödvändigt ont. Här i Sweden så är det bara ett knapptryck bort numera. Myndigheterna har koll på allt numera. Allt finns registrerat.

  • mars 5, 2021 kl. 01:19

   Så blir det för oss nästa år. Det är första gången som är bökig.

 3. mars 5, 2021 kl. 05:42

  Själv skulle jag få tillbaka lite kosing, jag är bara tacksam för att jag inte behöver betala…. vårsolen börjar komma men det är ännu för kallt men det kommer…..

 4. mars 5, 2021 kl. 11:06

  Ja ibland kan man verkligen undra varifrån hjärnan hittar material till drömmarna…

  Jamen då får du ha en fin planteringsdag idag då istället 🙂

  • mars 5, 2021 kl. 11:26

   Ser ut som att det blir en fin dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: