Efter regn kommer sol

Precis så är det och idag även värme. Det var som att livet återvände när vi tryckte på knappen och jalusin åkte upp. Solen flödade ner från en blå himmel. Till och med Kuma ville kliva ur sängen och gå ut, igår var han riktigt sur och morrade på JR när han purrades.

Jag satte lakan i maskinen och sedan ville vi vara ute. Så efter frukost tog JR ut gräsklipparen på en sväng och jag min vän B&D. Rabatter klipptes och gräset kortades av till en bättre längd. Jag tvättade av glasen på solcellslamporna och tror att de lyser väldigt bra ikväll. Staketet artar sig väldigt bra och nu är det endast sista etappen kvar att sätta upp. Vi ska köpa pinnar på onsdag. Idag har matbespisningspersonalen strejkat i skolan här i byn så barnen har fått ha det som på onsdagar. De har slutat vid tolv då ingen mat kunde serveras. Därför har det varit många familjer som spatserat förbi på gatorna.

Mina kärleksklöver har verkligen tagit sig och även om blommorna är blyga än så länge så är de på gång. Vi satte oss ute en stund efter väl förättat värv. Så skönt att sitta och koppla av efter en dag utomhus.

Gräsmattan vid rosorna börjar verkligen se trevlig ut och vi njuter så länge det varar. När värmen sätter in så blir det brunt det vet vi men än så länge är det grönt. Jag gläds åt att kumquatarna verkar hämta sig och nya blad spirar. Tuff vinter för våra växter men nu återvänder värmen och livet.

Vete tusan vad jag ska göra i morgon men hittar säkert på något trevligt.

5 svar på ”Efter regn kommer sol

  1. Härligt med solig dag och uteliv.
    Vid rosorna är gräset väldigt grönt och fint ser jag.

  2. Härligt med sol igen! Det hade vi också igår, fast bara till 15:30 när det bestämde sig för att börja regna igen… Framåt veckan ser det ut att ordna upp sig i alla fall 🙂

    Ha en skön dag!

Lämna ett svar