Lite av en mellandag

Inte måsten eller något som skulle göras, men vi hittar ju alltid på sysslor för att ha något att göra. Jag passade på att tvätta hundarnas handdukar så de är rena inför nästa omgång av regn om det nu blir något sådant. Vi begåvades med sol idag med och man blir ju gladare av det . Turbo blir så glad när vi har dörren öppen och hon kan ströva runt i trädgården som hon vill. Kuma låg ute i gräset långa stunder så det var nog bra att JR klippte gräset igår.

Vad skulle jag hitta på efter att ha satt igång tvättmaskinen då? Först vek jag ihop lakanen som var torra och lade in dem i skåpet. Sedan fick fåglarna lite mat och till Turbos förtrytelse lite baguette. Hon anser att alla baguetter är hennes. Nåväl hon fick en snutt så hon inte skulle bli sur. Efter det blev det lite avtorkning av blodfläckar så nu ser huset trevligt ut igen. JR gick ut och plockade ogräs som det är lätt att dra upp nu efter regnet. En säck blev det och han var nöjd.

Fågelbordet var välbesökt och vår duva försåg sig ordentligt. Jag godtar att en äter om den inte skrämmer iväg småfåglarna. Jag satt och bevakade min restaurang ett tag. Vi gjorde faktiskt var sin GT som smakar så bra när solen skiner och det är varmt. Något annat som smakade bra var den Boef Bourguignon som JR köpte i helgen. Vi gynnar gärna våra lokala restauranger och de är superduktiga på att laga mat. Idag fick hundarna resterna och det var inga klagomål där kan jag lova.

JR postade även ett paket till H idag som vi hoppas ska muntra upp då han inte kan komma hit. Lite doft av Frankrike som han gärna ville ha.

I morgon ska vi ge oss ut och köpa lite fler pinnar så staketet kan bli helt komplett. Såg vår andra granne spatsera förbi för första gången och en vit käpp gjorde att vi misstänker att synen inte är den bästa där. Så den delen av trädgården för vara som den är för blickarna därifrån är nog rätt skumma.

Jag hoppas få napp på min pelargon i morgon.

  4 reaktioner på “Lite av en mellandag

 1. Mai Hagberg
  mars 9, 2021 kl. 22:54

  Det finns ju byxor till löptikar så ni slipper blodfläckar överrallt. Typ blöja på apotek

  • mars 10, 2021 kl. 01:24

   Ja jag vet men erfarenhet har lärt oss att efter x antal löp så har våra tikar hållit sig rena och inga fläckar på golven. Turbo är nästan där.

 2. evadramin
  mars 9, 2021 kl. 23:35

  Sol och värme piggar upp både oss och våra hundar.
  Härligt att kunna hämta god mat i restaurangerna i närområdet.
  Hoppas du hittar din pelargon i morgon.

 3. mars 10, 2021 kl. 10:24

  Det är bra att gynna dom lokala restaurangerna, dom har inte haft det lätt…

  Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: